Garázdaság miatt feljelentettek engem meg az egyik barátomat! Részletek lent!?
Figyelj már, nem ironizálni kell, nem szar ember vagy, főleg nem azzal a hasonlattal, hogy egy fűszálat nem téptél ki. Léptél rá egyre is? Ugye, hogy igen? Kinyírtad vele? Naugye.
Lásd meg a lényeget: itt senki nem szar emberez le igazából, csak azt mondja mindenki, hogy ne is legyél szar ember. Qrva könnyű eljátszani a renomét a zsaruk előtt, és őket nem fogja érdekelni, hogy kid halt meg, vagy kid nem.
És mi lesz, ha ne adj isten meghalnak a szüleid?
A feszültséget nem így kell levezetni.
Ezzel az erővel én már a konténert is felrúghattam volna.
megúszhatod egy próbára bocsátással.
Feltéve, ha nem olyan bírót vagy ügyészt kapsz ki, aki bizonyítani akar vagy csak szar napja van.
Banálisnak tűnik, de menj el egy ügyvédhez!!!!
Igen, ezért!!!!!!!!!!
Sok banálisnak induló cselekményért kerültek sittre az ismerőseim. Te ne járj így.
Majd most megtanulod hogy nem borogatunk kukákat semmilyen okból.
U.i.: Várunk a Magyar Kukaborogatók Szövetségébe :D
18:36
Ne beszélj butaságokat, itt nem lesz tárgyalás - anélkül pedig elég nehéz intézkedés elrendelni -, a jegyző saját hatáskörben fogja elbírálni és valószínűleg figyelmeztetés lesz, ahogy azt többen is írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!