Fel kellene tüntetni egy édességet készítő és webáruházban értékesítő termékek összetevőit, amit online rendelhet az ember? Gluténmentesként hirdetik.
Online rendelhet az ember egy webáruházból, különféle általuk készített édességeket. Glutén és laktózmentesként hirdetik. Fizetni előre utalással vagy utánvéttel lehet és házhoz szállítással küldik ki.
A lényeg hogy nincsenek egyetlen terméknél sem feltüntetetve az összetevők egyáltalán! Mivel van lisztérzékeny a családban azért kíváncsi lennék az összetevők listáját megnézném de sehol sincs feltüntetve az összetétel. Nincs erre valami szabály ami kötelezi őket? Ami leginkább furcsa az érdeklődésemet követően csak egy kalória táblázatot kaptam. De én nem azt kértem, hány kalória....
L iszterzekeny vagyok. Semmi edesseget nem tudok venni. Akik keszitik,nem torodnek a munka korulmenyekkel stb. Olyan osszetevoket raknap bele,ami tilos. Mert nem ertenek hozza.
Olyat is beletesznek,amit nem irnak ra.
Egy ilyen boltban a kezemben volt egy tejszín. Nem láttam benne semmi tejeset, de otthagytam nekik,mert az eladó csaj közölte, hogy de hat abban van...
Szóval meg az se tiszta sokaknak,amit latnak...
Nem hogy megcsinaljak. Amikor a meggle is felrecsomagolt, a mentesben nem mentes volt, azóta probalok nem venni olyat, amelyik ceg gyárt simat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!