Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ingyen letölthető családfa-kés...

Ingyen letölthető családfa-készítő programot keresek, ami a testvéreket is jelöli a családfán, nemcsak az egyenesági kapcsolatokat. ()?

Figyelt kérdés

És ki is lehet az elkészült családfát nyomtatni belőle, vagy másoknak a rajzát átküldeni elektronikusan. Ismer valaki ilyet?

Kedves moderátor, nem véletlenül tettem ebbe a kategóriába a kérdésem, ezért légy szíves ne rakd át a számítástechnikaiba, mert ott nem válaszol ilyesmire a kutya sem. Köszönöm!

2017. febr. 16. 17:27
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Egész héten ezzel voltal kiakadva.

Egyszeruen szerkeszd meg a neten, psel vagy painttel

2017. febr. 16. 21:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi a geni.com-ot használjuk, de az online, nem tölthető le. Pontosabban a program nem tölthető le, de egy megszerkesztett alap családfa igen, illetve a teljes meg nyomtatható.
2017. febr. 16. 22:50
 3/9 anonim ***** válasza:
A My Heritage oldalon tudsz letölteni ilyen programot.
2017. febr. 17. 09:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Olvasd el. lehet, h nem is rokon :D

[link]

2017. febr. 18. 18:55
 5/9 anonim ***** válasza:

#4 Nem megbízást adunk ki, hanem magunk szerkesztjük a saját családfáinkat, erre keresett a kérdező programot.

Az online verzióknak van egy olyan előnyük amellett, hogy csak egyszerűen számon tartják és vizuálisan fába rendezik a személyeket, hogy képesek távoli ágakat megtalálni, ha valamilyen távoli rokon által ugyanott felvett családfában valaki nagyon egyezőnek tűnik a mi családfánk egyik személyével. Ilyenkor megkérdez az oldal, hogy figyi, szerintem ez itt az üknagybátyád lehet, mert ugyanolyan nevűek a szüleik és két testvére is egyezik. Aztán te eldöntöd, hogy tényleg ő-e vagy nem. De alapvetően minden a te kezedben van, senki nem tukmál rád mesterséges családtagokat.

2017. febr. 18. 20:05
 6/9 A kérdező kommentje:

21:23: Visszautasítom a személyeskedésed, azt sem tudod ki vagyok!

Többiek: Nem akarom a személyes adataim online felületekre tölteni. Mindenesetre köszönöm!

18:55: A cikket olvastam, magam készítem a családfámat. De azért köszi.

További válaszokat várok, mert még nem találtam ideális megoldást. Köszönöm!

2017. febr. 18. 21:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Ahogy a 3. írta, a myheritage.com oldalról le kell tölteni a Family Tree Builder programot. Ezzel tökéletesen meg tudod szerkeszteni a családfádat. Az adatok nem kerülnek fel a MyHeritage oldalára, csak a gépeden lesznek elérhetőek.
2017. febr. 21. 16:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Én ezt használom:

[link]

A magyar nyelvű része lehetne jobb, de azt mindig javítom az aktuális verziónál, és jól működik.

2017. máj. 15. 11:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Ha ez sem felel meg neked akkor a macse.hu oldalon ajánlanak még pár programot. Ezek azért jók mert mindegyik tudja használni a GEDCOM fájlt.
2017. máj. 15. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!