Ingyen letölthető családfa-készítő programot keresek, ami a testvéreket is jelöli a családfán, nemcsak az egyenesági kapcsolatokat. ()?
És ki is lehet az elkészült családfát nyomtatni belőle, vagy másoknak a rajzát átküldeni elektronikusan. Ismer valaki ilyet?
Kedves moderátor, nem véletlenül tettem ebbe a kategóriába a kérdésem, ezért légy szíves ne rakd át a számítástechnikaiba, mert ott nem válaszol ilyesmire a kutya sem. Köszönöm!
Egész héten ezzel voltal kiakadva.
Egyszeruen szerkeszd meg a neten, psel vagy painttel
#4 Nem megbízást adunk ki, hanem magunk szerkesztjük a saját családfáinkat, erre keresett a kérdező programot.
Az online verzióknak van egy olyan előnyük amellett, hogy csak egyszerűen számon tartják és vizuálisan fába rendezik a személyeket, hogy képesek távoli ágakat megtalálni, ha valamilyen távoli rokon által ugyanott felvett családfában valaki nagyon egyezőnek tűnik a mi családfánk egyik személyével. Ilyenkor megkérdez az oldal, hogy figyi, szerintem ez itt az üknagybátyád lehet, mert ugyanolyan nevűek a szüleik és két testvére is egyezik. Aztán te eldöntöd, hogy tényleg ő-e vagy nem. De alapvetően minden a te kezedben van, senki nem tukmál rád mesterséges családtagokat.
21:23: Visszautasítom a személyeskedésed, azt sem tudod ki vagyok!
Többiek: Nem akarom a személyes adataim online felületekre tölteni. Mindenesetre köszönöm!
18:55: A cikket olvastam, magam készítem a családfámat. De azért köszi.
További válaszokat várok, mert még nem találtam ideális megoldást. Köszönöm!
Én ezt használom:
A magyar nyelvű része lehetne jobb, de azt mindig javítom az aktuális verziónál, és jól működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!