Lelinkelnétek ezt a rész? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy 18 éven alul is lehet venni óvszert. Elvileg ez le van írva a törvénybe, vagy a jogokhoz. Letudnátok linkelni ezt a részt?2010. aug. 2. 11:13
1/4 anonim válasza:
ami nincs tiltva jogszabályban törvényben az nincs tiltva.
ergó csak az lenne leírva, ha tiltva lenne.
a megelőzés fontos és bár 13-14 évesen rohadtul nem lenne jó ha valaki szexelne, de ha mégis teszi, akkor inkább védekezzen. nem lehet megtagadni az óvszer kiadását fiatalkorúnak.
3/4 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy csak a "szexuális segédeszközök" vannak tiltva 18 alatt. Az óvszer sztem mint védekezési eszköz nem esik tilalom alá. Legalább is ez lenne a logikus, nem az hogy 18 év alatt tiltsák a védekezést.
4/4 anonim válasza:
Nem tudnánk lelinkelni mert semmilyen törvény sem tiltja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!