Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi történik, ha állatkínzáson...

Mi történik, ha állatkínzáson kapok 3 gyereket és eltöröm az újjaikat vagy a kezüket?

Figyelt kérdés
Ebben az esetben melyik a nagyobb bűn, vagy mindenki meglakol? Ha fényképet is készítek róluk, akkor megzsarolhatom őket, hogy ne menjenek a rendőrségre?
2010. aug. 2. 01:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%
Börtönbe kerülsz, sőt még a hiradóba is láthatunk! De szerinted az emberkinzás nem bűn, csak állatot nem szabad kinozni??? :(
2010. aug. 2. 07:06
 2/12 anonim ***** válasza:
40%
Nos, kérdezem én, hogy Te mennyivel vagy különb akkor ennél a 3 gyereknél?
2010. aug. 2. 08:02
 3/12 anonim ***** válasza:
54%

természetesen téged meszelnek el. a 3 gyerek majd sírva bevallja, hogy ők valóban kínoztak állatot de megbánták meg a sátán műve stb és őket felmentik.

persze amikor majd 10 év múlva ugyanúgy kínoznak meg egy kisgyereket mint a kutyákat macskákat, akkor senki sem gondol arra, hogy honnan indult ki.

a nagyobb gyilkosok többsége állatokon kezdte.

2010. aug. 2. 09:53
 4/12 A kérdező kommentje:

Nemá, hát ebben az országban nem jár bűntetés a bűnösöknek?

De mondom, mi van akkor, ha lefotózom őket miközben állatot kínoznak és azzal megzsarolnám őket, akkor nem mennek feljelenteni, ugye?

De nem foglalkozzunk azzal, hogy akkor én mi vagyok, mert én amúgy is elmebeteg vagyok.

2010. aug. 2. 09:55
 5/12 A kérdező kommentje:
Vagy mit javasoltok? Ha csak összeverem őket az jó?
2010. aug. 2. 09:55
 6/12 anonim ***** válasza:
56%

én megverném őket, de nem törném el a kezüket. gyomorra üthetsz, az nem látszik meg annyira úgyse. nem kell halálra verni őket.

sőt szerintem szerezz társakat, több embert a lakhelyedről, nem feltétlenül arra, hogy együtt verjétek meg, hanem magára a nyomásra, hogy látják, hogy több ember is ellenük van.

pár fejütésért és pár gyomrosért pedig nem is kaphatnál túl sokat ha bíróságra viszik, főleg ha ők 3-an vannak.

2010. aug. 2. 09:58
 7/12 anonim ***** válasza:
69%
Hát szerintem ne nyúlj hozzájuk. Szépen keresd meg anyucit meg apucit és beszélgess el velük.
2010. aug. 2. 09:59
 8/12 anonim ***** válasza:
81%

jah és igen fotózd le és küldd be a blikknek meg az összes állatvédelmi oldalnak. ezek után küld el a srácok címét és fényképét a napiszarnak.

ennyi. nekik ezek után annyi.

2010. aug. 2. 09:59
 9/12 anonim válasza:
42%

Egyszer láttam, hogy kis kölykök valami gyíkot kínoznak. Kifeszítették és bottal szúrkodták, piszkáták. Hogy mi történt ezután? Kifeszítettük az egyiket és egy nagyobb faággal közelítettünk. Már akkor bőgni kezdett a roha@dék. A haverjai is. Elengedtük a kiscsávót és jól megvertük mind a hármat.

Többet nem kínoztak állatot.

2010. aug. 4. 08:10
 10/12 anonim ***** válasza:

minden tiszteletem a tied utolsó:)

én (hálégnek) még nem találkoztam hasonló esetekkel az utcán, az a baj, hogy nem tuti, hogy képes lennék jótállni magamért.

2010. aug. 4. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!