Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Önvédelmi célra légpisztoly...

Önvédelmi célra légpisztoly vagy gumilövedékes pisztoly a hasznosabb?

Figyelt kérdés

Üdv!

Segítséget szeretnék kérni, önvédelmi célra, itthonra, lakásba inkább gumilövedékes pisztolyt, vagy légpisztolyt érdemes tartani? Esetleg mindkettőt? Melyiknek mi az előnye és hátránya? Melyik a hasznosabb?

2020. jún. 28. 21:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
10# Te hívod agyhalottnak a 9. et amikor annyi eszed sincs hogy az iróniát észrevedd... :D
2020. jún. 29. 08:46
 12/23 anonim ***** válasza:
76%

#8:

Nem ölheted meg a betörőt, ez hülyeség, ilyen nincs a törvényben.

Annyi van benne, hogy jogos védelem esetén élet elleni támadásnak minősül ha a házadba (nem a kertedbe!) este, csoportosan, vagy élet kioltására alkalmas eszközzel hatolnak be.

Az meg nagyon bíróság függő, hogy még ezek fennállása esetén is jogos védelem, vagy szándékos emberölés lesz az ügy vége.

2020. jún. 29. 12:14
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezen az oldalon nem merek iróniát feltételezni, mert a végén még kiderül, hogy komolyan gondolja.
2020. jún. 29. 12:28
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

#3, EnderWiggin-nek:

Én sem vagyok éppen egy ma született bárányka ami a büntető-jogot illeti.

Ha én megtámadnék valakit és az gumilövedékessel akarna védekezni, azzal olyan mértékben felingerelne hogy amikor kifogyna a tára, minimum a balesetire kerülne!

És nem azért mert az eredetileg megkezdett bűncselekményt akarnám befejezni! Az már csak másodlagos lenne!

Azért taposnám ki a belét, mert azzal a xarral akart megállítani!!!!!!

2020. jún. 29. 20:44
 15/23 anonim ***** válasza:
31%

"Gumisat nem hordhatod magaddal!!!!"

ez így nem igaz, a kaliber szakértője levezette hogy miért, és precedens értékű ítélet is született, ahol nem marasztalták el a gumis viselőt

2020. júl. 1. 08:37
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
2020. júl. 1. 08:38
 17/23 anonim válasza:
A 14es nagyon kemeny arc lehet. Sok volt a DragonBall
2020. aug. 30. 23:54
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

#14, #17-nek:

Nem vagyok kemény arc, csupán egy egyszerű, hisztrionikus személyiségzavarú szociopata. Nem viccelek.

Velem nagyon rábaxna a k'csög.

2020. aug. 31. 20:58
 19/23 anonim ***** válasza:
52%

#18 vagyok:

Nem is értem az embereket. (persze ez nekem nem meglepő)

Ez egy olyan szitu amiben a másik úgy akar megállítani, hogy ismétlődően hatalmas fájdalmat okoz amivel csak felingerel, és mindketten tudjuk hogy a lehetőségének a száma a tár nagyságára korlátozódik!

Amikorra kifogyna a tára, ő már halálfélelemben próbálna menekülni!

Valszeg jól tenné!

2020. aug. 31. 21:07
 20/23 anonim válasza:
47%

Akarmennyire szociopata vagy idegvegzodeseid neked is vannak, ugy mint fajdalomkozpontod.

A regi tehai box edzesek miatt en is gond nelkul rugok arcon valakit sipcsonntal, de szerintem a mentalis zavaraiddal ne az interneten felxelj inkognitoban, ugy hogy meg csak nem is segitesz szoval.

Szerintem ass egy godrot aztan fekudj bele. Husulj csak testverem

2020. szept. 2. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!