Tehetek apám helyett feljelentést?
Figyelt kérdés
Apám 50éves és sajnos az ital miatt eléggé leamortizálódott már agyilag. Összeismerkedett egy kis fiatal romaszármazású,bűnöző sráccal. A srác mivel látja,hogy apám már sajnos agyilag nincs a helyzet magaslatán,folyamatosan megvezeti és elég sok pénzt elszedett már tőle. Illetve többször a haverjaival elloptak tőle elég sok dolgot. Hiába mondom apámnak,hogy tegyen feljelentést és vegye már észre,hogy kihasználják,lehúzzák,ne álljon ilyenekkel szóba se. Mintha a falnak beszélnék ugyanúgy találkozgat vele és minden alkalommal neglopják,átverik. Nem tudom már szó nélkül nézni ezt. Mivel ő nem hajlandó lépni,megtehetem helyette is a feljelentést?2020. jún. 27. 13:44
1/15 anonim válasza:
Nem. Sajnálom hogy ilyen rossza helyzet nálatok, de káosz lenne ha ész nélkül jelentgethetne fel mindenki mindenkit az áldozat HELYETT.
2/15 A kérdező kommentje:
Meg csinálták vele pl,hogy eladtak neki egy régebbi autót 100ezerért,de persze adásvételit nem írtak csak átvették a pénzt és ott hagyták nála kocsit majd néhány napra rá megjelentek nála és elvitték az autót.
2020. jún. 27. 13:57
3/15 anonim válasza:
Apádnak kéne feljelentést tenni sajnos, hisz ha jól értem, nincs gondnokság alatt.
4/15 A kérdező kommentje:
Nincs gondnokság alatt. De én hiàba is magyarázok neki semmi eredménye
2020. jún. 27. 14:02
5/15 anonim válasza:
Mást esetleg nem csaptak be? Hátha onnan le lehetne csukatni a csaló bandát.
6/15 A kérdező kommentje:
De biztos is becsaphattak már mást is,de ezt hogyan tudnám kideríteni?
2020. jún. 27. 14:11
7/15 anonim válasza:
Sajnos nincs ötletem rá :( Pedig nagyon durva amit csinálnak.
8/15 A kérdező kommentje:
Már arra is gondoltam,hogy esetleg valamivel megfenyegették és amiatt nem mer feljelentést tenni. Nem tudom nem mond semmit amikor kérdezem. De engem már szét vet az ideg a tehetetlenségtől és valahogy még kéne állítanom ezt mert egyre jobban lehúzzák.
2020. jún. 27. 14:30
9/15 anonim válasza:
Megmondom őszintén, az első gondolatom amikor írtad hogy miket csinálnak az volt, hogy fél feljelenteni őket. Nem is csodálnám. Nem vagyok rasszista, de ismeretségi körben volt olyan mikor az egész roma család haveri körrel együtt rátámadt arra aki szólni mert a szemétségeik miatt.. Jó lenne ha rendőrtől lehetne tanácsot kérni, hogy lehet az ilyet intézni, mikor megfélemlítik az áldozatot.
10/15 A kérdező kommentje:
Igen az lesz,hogy bemegyek én a rendőrségre és ott fogok tanácsot kérni,hogy ebben az esetben mit lehet tenni.
2020. jún. 27. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!