Feljelenthet ezért?
Nem szeretném részletezni, röviden, hogy ezen a gyakori kérdések oldalon írtam egy személyről valamit, ami miatt feljelenthet. Egy kérdésbe valaki véleményt kért arról a helyről amit ő vezet és az ottaniakről is. Leírtam hozzá a teljes nevét is, tehát lehet tudni, hogy kiről van szó. És dühös voltam nagyon amikor írtam, ezért elég durva lett. Azt mondta, hogy fel jelent becsületsértésért. A kérdésem az lenne, hogy foglalkozik ezzel a rendőrség? Tényleg feljelenthet ezért? Ha igen, akkor tudja valaki, hogy mi fog történni. Novemberben írtam a választ, és amikor mondta, hogy látta(májusban) azonnal jelentettem a választ és le is törölték. Valamint már meg is szüntettem azt a fiókomat. Tudom, hogy vissza lehet nyomozni, de ezzel tényleg foglalkoznának?
Tudom, hogy mekkora....voltam, viszont ez tényleg a pillanat műve volt.
Ha valaki leírná mi történik ilyenkor nagyon hálás lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!