Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Valaha volt Magyarba olyan,hog...

Valaha volt Magyarba olyan,hogy nem volt Zéró tolerancia?

Figyelt kérdés

#Autó,ittasvezetés,alkohol,szonda,törvény jog,zero tolerancia.
2020. jún. 23. 09:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Kérlek mond el mi a gond a kérdéssel? Mert nem értem,az tökéletes úgy ahogy van

A Trolltól kérdezem.

Helyesen azt nem tudok írni azt tudom,

2020. jún. 23. 10:57
 12/17 anonim ***** válasza:
49%

Nem troll aki neked írt, csak nem tetszik amit mondott. Kérdező az a baj a kérdéseddel, hogy nem pontos. A zéró tolerancia sok területen érvényesül, a faji megkülönböztetésen, antiszemitizmuson át a kábítószer forgalmazásig. nem írtad le hogy mire vagy kíváncsi, csak a kulcsszavakból lehet KÖVETKEZTETNI, hogy egyáltalán az alkoholról és autóvezetésről van szó.

Ha tényleg csak ennyi a kérdésed, akkor a választ már megadták: igen, volt ilyen.

Amúgy minden ország így kezdte. Mielőtt autók létrejöttek volna nem kellett az ittas vezetésről szabályokat csinálni, a szekérrel ha részegen ment a kocsis akkor esetleg bealudt vagy leesett róla és ennyi.

2020. jún. 23. 14:42
 13/17 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam a kulcsszavakból lehet következtetni.Egyértelműen.
2020. jún. 23. 14:47
 14/17 anonim ***** válasza:
77%

#13 Ne gondold úgy! Azok kulcsszavak. Ha kérdezni akarsz valamit akkor kérdezd meg rendesen, vagy fogadd el ha valaki leírja, hogy nem jó a kérdésed és ne nevezd miatta trollnak.

A kérdésnél jól láthatóan ott van a helye magának a kérdésnek is és a hozzá fűzhető magyarázatnak is.

2020. jún. 23. 14:53
 15/17 A kérdező kommentje:

Jó rendben,megértettem,

Meg is kaptam a választ és kőszönöm neki.

2020. jún. 23. 14:56
 16/17 A kérdező kommentje:
Mert értelmesen válaszolt.
2020. jún. 23. 14:57
 17/17 A kérdező kommentje:
🙋‍♂️.
2020. jún. 23. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!