Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy tudom töröltetni magam...

Hogy tudom töröltetni magam abból az adatbázisból, hogy ne kapjak többé nemzeti konzultációs íveket?

Figyelt kérdés

Cikk: [link]

Idézet a cikkből: "a konzultációs íveket, ha valaki nem akarja, nem kapja meg"

2020. jún. 17. 15:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
8%
Baj ha kiküldik? Max kidobod
2020. jún. 17. 16:04
 2/24 anonim ***** válasza:
23%
Küldd vissza kitöltetlenül, de rajzolj rá egy farkat, és akkor tudni fogják, hogy te már nem vagy fideszbirka, ezért le fognak venni a kubatov-listáról.
2020. jún. 17. 16:05
 3/24 anonim ***** válasza:
3%
Töröld ki a kutyád selyhaját vele és küld vissza nekik - hogy érezzék a szimpátiádat! Legközelebb békén hagynak.
2020. jún. 17. 17:11
 4/24 anonim ***** válasza:
71%

DROP table nemzetikonzultaciolista; <- Mindenkit kitörölsz,

Ha csak magadat akarod:

DELETE FROM nemzetikonzultaciolista WHERE name=NEVED AND ADDRESS=LAKCIMED;

2020. jún. 17. 17:31
 5/24 anonim ***** válasza:
79%
Ügyfélkapun belépsz és ott valahol le lehet tiltani. Nem a konzultációt magát, hanem azt, hogy nem kérsz semmilyen levelet, tájékoztatót, stb. az államtól.
2020. jún. 17. 17:40
 6/24 anonim ***** válasza:
61%
És, ha ezt megteszed akkor el vagy könyvelve, hogy Te már nem Fideszes vagy és ki tudja mit hoz a jövő, hogy majd 8 év múlva elővesznek-e... ? Én inkább hagynám a fenébe, azt simán nem küldöd vissza. Szallonasütésnél jó az a papír begyújtósnak.
2020. jún. 17. 17:43
 7/24 A kérdező kommentje:

#6 ez lutri, mert ha meg 2022-ben váltás lesz akkor meg lehet hogy pont azok jutnak előnyhöz akik leiratkoztak. :D :D

Mondjuk én ígyis-úgyis menni szeretnék 5 éven belül, és nem a pénz miatt.

2020. jún. 17. 18:30
 8/24 anonim ***** válasza:
64%
Normális válasz: az Ügyfélkapun belül valahol a Nyilvántartó oldalán van egy menüpont a személyes adatok felhasználásának engedélyezéséről, ott be tudod állítani, hogy ne használják az adataidat ilyesmire. Nekem bevált, tényleg nem kapok már ilyen hülyeségeket.
2020. jún. 17. 18:32
 9/24 anonim ***** válasza:
24%
És miért nem szeretnél kapni? Nem akarod elmondani a véleményed fontos dolgokról?
2020. jún. 17. 19:03
 10/24 anonim ***** válasza:
10%

Megkérdezik a véleményedet - te meg nem akarsz válaszolni. Még azt sem akarod hogy megkérdezzenek.

De tuti az elsők között vagy akik diktatúráznak, amiért nem az történik, amit szeretnél.

2020. jún. 17. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!