Hogy tudom töröltetni magam abból az adatbázisból, hogy ne kapjak többé nemzeti konzultációs íveket?
Figyelt kérdés
Cikk: [link]
Idézet a cikkből: "a konzultációs íveket, ha valaki nem akarja, nem kapja meg"
2020. jún. 17. 15:48
2/24 anonim válasza:
Küldd vissza kitöltetlenül, de rajzolj rá egy farkat, és akkor tudni fogják, hogy te már nem vagy fideszbirka, ezért le fognak venni a kubatov-listáról.
3/24 anonim válasza:
Töröld ki a kutyád selyhaját vele és küld vissza nekik - hogy érezzék a szimpátiádat! Legközelebb békén hagynak.
4/24 anonim válasza:
DROP table nemzetikonzultaciolista; <- Mindenkit kitörölsz,
Ha csak magadat akarod:
DELETE FROM nemzetikonzultaciolista WHERE name=NEVED AND ADDRESS=LAKCIMED;
5/24 anonim válasza:
Ügyfélkapun belépsz és ott valahol le lehet tiltani. Nem a konzultációt magát, hanem azt, hogy nem kérsz semmilyen levelet, tájékoztatót, stb. az államtól.
6/24 anonim válasza:
És, ha ezt megteszed akkor el vagy könyvelve, hogy Te már nem Fideszes vagy és ki tudja mit hoz a jövő, hogy majd 8 év múlva elővesznek-e... ? Én inkább hagynám a fenébe, azt simán nem küldöd vissza. Szallonasütésnél jó az a papír begyújtósnak.
7/24 A kérdező kommentje:
#6 ez lutri, mert ha meg 2022-ben váltás lesz akkor meg lehet hogy pont azok jutnak előnyhöz akik leiratkoztak. :D :D
Mondjuk én ígyis-úgyis menni szeretnék 5 éven belül, és nem a pénz miatt.
2020. jún. 17. 18:30
8/24 anonim válasza:
Normális válasz: az Ügyfélkapun belül valahol a Nyilvántartó oldalán van egy menüpont a személyes adatok felhasználásának engedélyezéséről, ott be tudod állítani, hogy ne használják az adataidat ilyesmire. Nekem bevált, tényleg nem kapok már ilyen hülyeségeket.
9/24 anonim válasza:
És miért nem szeretnél kapni? Nem akarod elmondani a véleményed fontos dolgokról?
10/24 anonim válasza:
Megkérdezik a véleményedet - te meg nem akarsz válaszolni. Még azt sem akarod hogy megkérdezzenek.
De tuti az elsők között vagy akik diktatúráznak, amiért nem az történik, amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!