Apaság vélelmének a megdöntésére családjogi ügyvédet érdemes felkeresni ? Szükség van űgyvédre vagy elégséges a jogi segítő a bíróságnál a per indításhoz és képviselhetem magamat az eljárás során ?
Nagy nehezen sikerült ügyvéd segítségével elérni hogy a gyámügy indítson pert ( mert egy biológiai apának semmi per alapja nincs … ) aztán a tárgyalás napján a tárgyalóterembe menet közölte a bírónő hogy nem lesz tárgyalás mert a gyámügy épp most vonta vissza a pert … arra hivatkozott hogy még sosem volt hasonló űgyük ezért féreértésből kezdeményezték a pert ugyanis még a gyámügynek sincs per alapja … a hivatalos papírra annyit írtak hogy a gyerek mindenkori jóléte nem kívánja meg az apaság vélelmének újboli megállapítását …
Szóval ennyit egy biológiai apa jogairól !
Egyébként miután ez lecsengett két évig tarthattam a kapcsolatot a fiammal ( szombatonként pár órát ) … de azóta az anyuka elköltözött a gyerek törvényes apjától és új szerelméhez költözött ezért úgy döntött hogy nem láthatom többet a gyereket … pedig nagyon szeretett engem :( a szívem szakad meg érte … sosem fogok lemondani róla !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!