Egy pszichopata a barátnőm gyerekének az apja. Lehet távoltartási végzést kérni?
Legjobb barátnőmről van szó. Teherbeesett egy pszichopatától. Egyik pillanatban normálisan ír neki, másikban már elhordja minden büdös ku..nak. Borzalmas dolgokat mond neki, fenyegeti, figyeli a lakásában. Az én kapcsolatomat is tönkre akarta tenni. Elvette barátnőm telefonját és az összes telefonszámot kimásolta belőle és hívogatja a barátait. Engem is többek között, letiltottam de rengetegszer cserél számot és először nyilván nem tudom ki az, csak utána tudom mindig tiltani. Megkértem páromat, hogy küldje el a francba. Azóta tudja az ő számát is és olyan szövegekkel hívogatja, hogy én megcsalom meg ilyenek.
Tényleg mintha az oviban lennénk. Ezzel a barátnőmet akarja tönkretenni, azt akarja, hogy senki ne álljon szóba vele és rá legyen utalva.
Mit lehet tenni ilyen esetben? Mivel vér még nem folyt, a rendőrség nem csinál semmit. Szerintem ez kimeríti a zaklatás fogalmát.
A gyerekkel kapcsolatban is olyanokat mond neki, hogy kitapossa belőle, meg hogy adhatna neki kannásbort és meg is dögölhetne stb.
Ja a barátnőm 33, a pasi valami 22 éves.
Nos, ilyen pasitól értelmes ember nem vállal gyereket....
Amúgy meg ha a rendőrség nem csinál semmit, akkor nyilván a távoktatási végzést se fogja megkapni
A barátnőd rúgja ki a pasit, szakítson meg vele minden kapcsolatot. A gyerekvállalást, ha teheti, gondolja át.
A rendőrségen meg tegyen feljelentést, gyűjtse össze a bizonyítékokat, mindannyiszor, ahányszor fenyegeti, újra és újra.
Az a része, hogy nem csinál semmit a rendőrség hazugság. Barátnőd mondta ezt neked, akkor a szemedbe hazudott.
Szoktak már ilyenért intézkedni. Tudom, mert csaj ismerősömnek is volt ilyen zaklatója, mikor bement a rendőrségre egyből intézkedtek és nem sokkal rá a távoltartási is meg volt állapítva neki.
Utána meg nyugodtan zaklathatja a barátnődet, ő betelefonál, elmondja mi van, távoltartásit megszegte viszik is be a rendőrök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!