Magyarországon a rendőrség és úgy általában az emberek a telefonbetyárkodást mennyire veszik komolyan?
En mar csinaltam ilyen egy 3 eves not felhivtam "kamuval" bevette es beszelgettunk 10-perc mulva szexualis dolgokrol beszeltunk es kedvet kapott masztizni meg is mondta mit csinal es hogy es valoban elelvezett azt nem lehet csinalni ... meg parszor kerte hogy hivjam fel mert jol esett nagyon neki ..
De valoszinu ha feljelent az buntenynek szamit ...
Sajnos a rendőrség zaklatásával is túl messzire mennek néhányan:
https://www.youtube.com/watch?v=41b8rNUg52M
Hivatalos szerveket nyilván nem hívunk. Az tényleg bűncselekmény.
Én úgy jártam, hogy zaklatott egy szomszéd, meg átcseszett, hogy hívjam fel, erre kb. 10-20-szor megcsengettem, nem szóltam bele.... 2 hónap múlva kijött a rendőrség házkutatással hozzám, lefoglalni a telefonom. Pedig nem fenyegettem, semmi... Most bíróságon az ügy, ugyanis emiatt rám kentek mást is.
Szóval eddig úgy voltam, ha nem fenyegeted, nem viszed túlzásba, nem éjszaka hívod, nem lesz baj, most inkább, hogy semmi, mert A HÍVÁSOKAT NYOMOZZÁK VISSZA ELŐSZÖR.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!