Művelési ág megváltoztatása nehéz dió?
Figyelt kérdés
Ismerőstől hallottam nagyon macerás egy föld művelési ágának megváltoztatása. Milyen feltételei vannak, és hogyan megy ez? Ha valakinek van személyes tapasztalata kérem írja meg itt.2010. júl. 30. 21:54
1/5 anonim válasza:
Kivágod a diót és ültetsz rá szőlőt.
2/5 A kérdező kommentje:
Én nem ilyen egyszerűre gondoltam, hanem erdőből vagy gyepről szántóra változtatni például.
2010. júl. 30. 22:34
3/5 anonim válasza:
Az átminősítést az önkormányzat végzi, itt szoktak gyakran kenőpénzeket adni. A művelési ág változtatása nem feltétlenül ezt jelenti, valószínűleg azért van gondja, mert a föld Natura 2000 védelem alá tartozik és ez sokmindent gátol.
5/5 anonim válasza:
semmi köze ehhez (kivételesen) az eu-nak
és nem az önkormányzathoz kell fordulni
hanem
a területileg illetékes körzeti földhivatalhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!