Vadászok és sportlövők, ti mit tennétek?
Éjszaka van, észlelitek, hogy valaki be akar törni hozzátok.
Elővennétek-e, az engedélyes fegyvert + lőszert, és ha kell, használnátok-e, vagy inkább kockáztatnátok, hogy többen vannak és/vagy túlerőben, esetleg fegyverrel?
(Volt egy erre vonatkozó kérdés, amit a trollok töröltettek, és törölték is, mert szerintük, erről beszélni emberölés előkészülete!!! De mi, az önvédelem lehetősége?)
3.-nak.
Na ez az!
Ebbe kötöttek bele, hogy használnád, és a szerintük szakszerűtlen tárolásba. Ez alapján töröltették azt a normális kérdést.
3 mas vagyok kedvez kérdező
2004. évi XXIV. törvény
a lőfegyverekről és lőszerekről *
42. § * (3) * A lőfegyver és a hozzá tartozó lőszer a tartásukra jogosult személy folyamatos jelenléte esetén elzárás, illetve elkülönítés nélkül is tárolható, aminek során a tartásra jogosult személy köteles megtenni az illetéktelen hozzáférés megelőzése, illetve megakadályozása érdekében az adott helyzetben szükséges intézkedéseket.
Szóval kedves kérdező, várom azoknak az embereknek a jelentkezését akik, minden féle hülyeséget magyaráznak úgy, hogy a törvényt nem olvasták el, lehet perelni, feljelenteni, de nincs értelme.
7.-re.
IGEN!
Ezt írtam én is nekik, de a moderátor mégis törölte a kérdést, miután jelentették, és mind a kérdezőt, mind a válaszolókat feljelentéssel fenyegették, EMBERÖLÉS ELŐKÉSZÜLETE miatt!
Nem is értem, hogy miközben a "Hogyan erősíjem föl a lékpuskámoth?" kérdések mehetnek, ez az önvédelmi kérdés miért lett törölve, főleg úgy, hogy az a kérdező, még nem is birtokolta a fegyvert!!!
Jut eszembe...van idehaza ásó, mész, meg balta... :)
Igen. Az aki mondta “sörétes nem
Jó pisztolyt vegyél “
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!