Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogszabálysértő ez, és milyen...

Jogszabálysértő ez, és milyen esetben?

Figyelt kérdés

Jogszabály kimondja mi a védett terület, helyrajzi számilag meg is lehet nézni. Ha én nem ott, de Natura 2000-es területen akarok a mezőn / hegyen tekerni? Akkor is szabálysértést követek el?

Erdőtörvény szerint elvileg erdei úton lehet. Természetvédelmi törvény szerint már érdekesebb a helyzet. Elvileg csak védett természeti területen nem szabad engedély nélkül, gyakorlatilag szinte az egész ország védett, és kizárólag a kerékpár piktogrammal jelölt területen lehet...

Ki tudná erről felvilágosítani? Tv. hatóság?

2020. máj. 24. 18:24
 1/3 Ibw4x ***** válasza:
100%
mehetsz oda biciklivel
2020. máj. 26. 14:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Felvilágosítást adni?

mondjuk a jogszabály.

Ott biciklizz, ahol ezt a jelzések - Minta ahogy írtad: Kerékpár piktogram - lehetővé teszi.

Vagy egyébként marad az aszfalt.

2020. máj. 27. 07:09
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem azt mondja ki.

Csak védett területen nem lehet, illetve erdőben ott, ahol nincs erdészet által (is) használt út. Én ezt szűrtem le belőle.

2020. máj. 27. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!