Hol található hatályos önkormányzati rendelet?
Adott egy önkormányzat, amelynek a honlapján van egy nemrégen hozott rendelet. Egy ügyintézőtől szintén ezt a szöveget kaptam meg e-mailban.
Viszont ha az njt.hu oldalon rákeresek erre a rendeletre, ott ugyanazzal a dátummal ugyanazzal a címmel van meg a rendelet, viszont egy másik szövegezés.
Megnéztem az önkormányzat honlapján az előterjesztéseket. Tényleg úgy terjesztették elő a rendeletet, ahogyan az njt-n fenn van. Viszont az önkormányzat szerint nem az az érvényes, hanem az, amit ők adtak.
Honnan lehet megtudni egy hatályos önkormányzati rendelet igazi, valóságos, szövegét?
2/2 ez mit jelent?
A helyesség tekintetében ezt csak másodiknak tekinted? Tehát az Önkormányzat által közölt lehet a helyes
vagy
A njt.hu, ami fent a második helyen szerepel, az a hatályos
???
Szerintem úgy értette, hogy az njt.hu-n a fenti kategóriák között a sorban a második az önkorm.-i rendeletek tára :D
Picit félreértette a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!