Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van itt olyan aki a törvénnyel...

Van itt olyan aki a törvénnyel foglalkozik,esetleg teljesen tisztában van a jogokkal?

Figyelt kérdés
2020. máj. 17. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát nem éppen ügyvéd vagyok, de a büntető-joggal eléggé tisztában vagyok.
2020. máj. 17. 16:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha a többesszám számodra azt jelenti, minden joggal, akkor elmondhatom, ilyen ember nincs.

Azonban nem szükséges törvénnyel foglalkozni ahhoz, hogy valaki az őt érintő dolgokkal tisztában legyen. Vagy utánanézzen.

Továbbá, ha konkrét kérdésed van, azt tedd fel. Mert erre kérdésedre az egzakt (és semmire se jó) válasz: van itt törvénnyel foglalkozó (hogyne lenne, jogászok is olvassák e fórumot), és nincs olyan, aki az összes joggal tisztában van. De konkrét dolognak utánanézhet, ha nem tudja fejből.

2020. máj. 17. 17:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne a kérdés?
2020. máj. 17. 17:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ügyvéd vagyok, de a kérdés annyira értelmetlen, hogy félve ajánlok segítséget...

Mi a francot jelent az, hogy "törvénnyel foglalkozik"? Vagy az, hogy tisztában van a "jogokkal"? Ezek nem magyar kifejezések...

Nem lenne egyszerűbb feltenned a kérdésedet rendesen, mint össze-vissza beszélni??

2020. máj. 18. 08:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Éppen ez a problémája. Nem tudja megfogalmazni. Nincs egyedül ezzel.

Kérdező! Vannak itt néhányan, akik szívesen válaszolnak (és tudnának is) konkrét problémáidra. Mit szeretnél tudni?

2020. máj. 18. 15:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Már privátban segítettem neki.
2020. máj. 18. 16:21
 7/7 anonim ***** válasza:

"Már privátban segítettem neki."

Ez szuper. Ettől még én kívülről azt látom, hogy a kérdező feltett egy kérdés, többen a segíteni akartak neki, de se vissza nem nézett, se egy köszönöm vagy bikmag vagy bármi.

Attól, hogy valaki nincs tisztában a dolgokkal vagy nem tud jól fogalmazni, azért egy "köszönöm, már megoldódott" elhagyhatná a száját... (akarom mondani a klaviatúráját).

2020. jún. 2. 11:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!