Ingatlan árverésen visszaléptem mert pénzt ajánlott ezért a másik licitáló de nem fizet, fmh-t küldhetek ellene?
Licitálni akartam egy osztatlan közös tulajdonra de a társtulajdonossal előtte felvettem a kapcsolatot facebookon. Facebook beszélgetésben belegyezett hogy 50 ezer Ft-ot átad ha visszalépek de nem küldte a pénzt.
Jogszerű lenne egy FMH?
Tehát megvesztegetett volna. Ebből sehogy nem jönnél ki jól.
Az is érdekes, hogy 50 ezerrel ki lehetne szúrni a szemed.
Igen, igen! Azonnal menj és jelentsd fel azt aki megvesztegetett, hogy nem fizette ki neked azt a pénzt amivel hagytad magad megvesztegetni.
Gondolom full tudod ki volt az illető, mert a facebookon csakis valós személyazonossággal lehet szerepelni ugye?
Ja nem.
De lécci-lécci, próbáld ki mi lesz ha a sztorival bemész a redőrségre! majd írd meg - a tárgyalásod után - hogy mi is lett a bünteté... akarom mondani következmény.
Fenyegetett és én ajánlottam fel neki hogy ennyiért kilépek. Beleegyezett.
Ez miért vesztegetés? Árverésen nem kötelező licitálni, ellenben egy rendőrt akit megkennék Ő kötelességszegést követne el ha elfogadná én meg bűncselekményt.
Amit tettünk az olyan mintha a boltban az utolsó csomag wc-papírnál a veszekedők pénzzel elállnak a veszekedéstől.
Hehe, ez szép. :D Tehát tök jogszerűtlenül összejátszottatok (volna), de átvert, és ezért még jogi eljárást akarsz indítani??
Jajj, hadd nézzem meg azt a pert, ami ebből lesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!