Akkor most kötelező buszon a maszk vagy sem?
Ma 2 buszon utaztam,az egyiken mindenkin volt maszk,a másikon senkin se és az utóbbin voltak többen.
Úgy tudom Szabály,hogy mindenhol fent legyen maszk és pont (buszokon). vagy tévedek?
Pest megyére nem vonatkozik a kötelező maszkviselés a tömegközlekedési eszközökön. (Bp-en már korábban el lett rendelve).
Így viszont, az olyan közlekedési mód, ami nem tartozik Bp helyi rendelete alá (BKK-n kívüli), az kiesik ebből a körből.
De itt szimplán csak nem használják.
Ahol ki van írva ott kötelező. Budapesten kötelező. De a viselőjének többet árt, mint használ, mér baleset is volt oxigénhiány miatt, visszalélegzed, amit kiköhögtél, stb...
Így már kidugja az orrát, akinek van esze.
Főleg, hogy enyhítésekről kommunikál a kormány is, valószínű ennek 1 héten belül vége.
Akkor most kötelező fertőzni és/vagy meghalni, vagy nem?
Megértem én, hogy akadnak, akik számára ennél sokkal egyszerűbb dolgok is megemészthetetlen nehézséget okoznak. Valójában a baj akkor kezdődik, amikor ez a hozzáállás közszemlélet kezd lenni. Na akkor aki tudja, fogja menekülőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!