Igaz hogy 12-14 éves kor felett vissza lehet utasítani, bármilyen orvosi ellátást?
A prosztatád tuti nem vizsgálják, a védő oltást meg viseld el, főleg hogy neked még ingyenis van....
Fiú vagy úgyhogy ne legyél punci....
Félni normális, én mai napig rettegek a tűktől, de sosem viszakoztam akár vérvétel volt, akár kontrasztfojadékot nyomtak a vénámba...
Jajj, ne nyeld be a hülye oltásellenes propagandát!
De a nemi szerveidhez szerintem se hagyd, hogy hozzányúljanak.
Akkor csak hülye vagy....
Több függetéen csoportnak is ellenőriznie kell az oltóanyagokat, olyan procedúráknak kell megfelelnie hogy képtelenség hogy rossz célra használják.
Másrészről az átlagéletkor, és a közegészség is exponenciálisan nőtt amióta létezik a modern orvostudomány.
Harmadrészről, orvosok dolgoznak ezeken, és a szakmába az átlagnál magasabb az empátiában túlérzékenyek aránya, így képtelenség lenne egy, kétévnél tovább titokban művelni...
Volt példa, hogy fejlesztés alatt volt egy diagnosztikai eszköz, miután kiderült hogy hasztalan, a legdurvább titoktartás mellett is két év alatt fény derült az esetre, mert az emberekben, és az orvos szakmában főként van becsület és gerinc....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!