Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A "Viszkis", hogy, hogy...

A "Viszkis", hogy, hogy "csak" annyit kapott? Lehet hülyeséget kérdezek.

Figyelt kérdés

Elég nagy iparban űzte a tevékenységét, meg szórakozott a rendőrökkel stb. És 17ből 10 év után szabadult? :D

Szerintem ha én próbálnék meg egy bankrablást elkövetni 30 év Csillag, nemhogy annyit.

Vagy azért, mert - tudtommal -együttműködő volt?

/Amúgy félre ne értse senki, vagy ha Ő olvassa. Én nem akarok pálcát törni felette, csak érdekel a sztori. Én amúgy kifejezetten egy intelligens embernek tartom. És tudom a megnevezést se szereti..dehát így IS ismerik./

2020. máj. 9. 13:03
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Nem bántott senkit, azért ez a 17 év is sok. Ha halálra gázolsz 5 embert, 3-4 évet kapsz.
2020. máj. 9. 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:
41%

Az általa elkövetett bűncselekménynek létezik egy maximuma. Ahhoz közeli itéletet kapott.

Mivel korábban nem volt büntetve, a kedvezmény megillette őt is. Ez a kedvezmény jött le a teljes itéletéből, jó magaviselet okán. Ennyivel korábban szabadult. Mi a gond ezzel?

2020. máj. 9. 14:26
 3/7 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy gond?

Ki is hangsúlyoztam a kérdésemben ezt a részt.

2020. máj. 9. 14:29
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Mázlija volt, hogy nem lőtt le senkit, kb. ennyi az oka, hogy nem kapott többet. Amúgy 12 évet húzott le, nem 10-et. A kedvezményes szabadulás meg mindenkinek jár, aki meg tud ülni a seggén, nem balhézik, szívozik az őrökkel stb.
2020. máj. 9. 16:34
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

A Dózsa úti gázoló (aki amúgy maffiózó) jogsi nélkül, belőve megölt két embert. Egy percre nem csukták le. Van kérdés?

A Viszkis senkit nem bántott, senki életét nem vette el. Tudom hogy a mai világban a gazdagoknak anyagi kárt okozni súlyosabb bűn mint embert ölni, de azért 12 év épp elég sok olyasvalakinek aki csak pénzt lopott.

2020. máj. 9. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Mivel nem okozott senkinek sérülést, pláne nem ölt meg senkit így.
2020. máj. 10. 00:23
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
5-20 évig terjedő büntetési tételkeretek között kapott 17 év 6 hónapo. Az akkori szabályok szerint a feltételes szabadság a végrehajtási fokozathoz kötődött, a jó magaviselet miatt enyhébb végrehajtási fokozatba helyezték, és végül a kétharmad rész letöltése után feltételesen szabadult. Ez teljesen rendben van.
2020. máj. 11. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!