A "Viszkis", hogy, hogy "csak" annyit kapott? Lehet hülyeséget kérdezek.
Elég nagy iparban űzte a tevékenységét, meg szórakozott a rendőrökkel stb. És 17ből 10 év után szabadult? :D
Szerintem ha én próbálnék meg egy bankrablást elkövetni 30 év Csillag, nemhogy annyit.
Vagy azért, mert - tudtommal -együttműködő volt?
/Amúgy félre ne értse senki, vagy ha Ő olvassa. Én nem akarok pálcát törni felette, csak érdekel a sztori. Én amúgy kifejezetten egy intelligens embernek tartom. És tudom a megnevezést se szereti..dehát így IS ismerik./
Az általa elkövetett bűncselekménynek létezik egy maximuma. Ahhoz közeli itéletet kapott.
Mivel korábban nem volt büntetve, a kedvezmény megillette őt is. Ez a kedvezmény jött le a teljes itéletéből, jó magaviselet okán. Ennyivel korábban szabadult. Mi a gond ezzel?
Ki mondta, hogy gond?
Ki is hangsúlyoztam a kérdésemben ezt a részt.
A Dózsa úti gázoló (aki amúgy maffiózó) jogsi nélkül, belőve megölt két embert. Egy percre nem csukták le. Van kérdés?
A Viszkis senkit nem bántott, senki életét nem vette el. Tudom hogy a mai világban a gazdagoknak anyagi kárt okozni súlyosabb bűn mint embert ölni, de azért 12 év épp elég sok olyasvalakinek aki csak pénzt lopott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!