Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Breivik ügy hol tart?

Breivik ügy hol tart?

Figyelt kérdés
Esetleg ha valaki tudna linkelni megbízható cikket akár angolul az is remek volna. Nem találok sehol semmit róla. Egyébként szerintetek pszichopata?

2020. máj. 6. 12:52
 1/10 anonim ***** válasza:
83%

Börtönben ül.

Milyen fejleményt vársz?

2020. máj. 6. 12:55
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Pizzát eszik, TV-zik, netezik, szaunázik stb így élnek a tömeggyilkosok a liberális országokban.
2020. máj. 6. 13:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Kb. az, amit a 2-es leírt + néha fellebbez az embertelen tartási körülmények miatt, mert hideg volt a kávéja és lassú volt a net.
2020. máj. 6. 13:52
 4/10 anonim ***** válasza:
36%
Úgy tudom, nincs intetnet hozzáférese, csak számítógépe. Ha tévednék, bocsi. És kik miatt van mindez? Az a pár töketlen rendőr, katona, kommandós miatt, akik a szigetre mentek és nem lőtték szitává. Én biztosan így tettem volna. Ránk lőtt, viszonoztuk a tüzet, ez állna a jelentésben. Pont.
2020. máj. 6. 14:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy tudom, nincs intetnet hozzáférese, csak számítógépe. Ha tévednék, bocsi."

Lehet amúgy és akkor erre panaszkodott. :)) TV-je, kondigépe, futópadja, szaunája tuti van.

2020. máj. 6. 14:19
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

"Ránk lőtt, viszonoztuk a tüzet, ez állna a jelentésben. Pont."

Akkor nem lennének különbek csak gyilkosok. Helyesen jártak el.

2020. máj. 6. 14:50
 7/10 anonim ***** válasza:
76%

"Én biztosan így tettem volna. Ránk lőtt, viszonoztuk a tüzet, ez állna a jelentésben. Pont."

Hál istennek a hatóságok tagjai azért nem így gondolkodnak....

Tudod, kérdező, pszichikai alkalmasság....

2020. máj. 6. 17:03
 8/10 anonim ***** válasza:
90%

A norvégiában kiszabható legnagyobb, 21 éves büntetést kapta jogerősen.

Ez persze nem jelenti azt, hogy 21 év után ki is engedik, ha úgy ítélik meg, hogy még veszélyt jelent a társadalomra, a büntetés hosszabbítható.

Magyarul: soha a büdös életben nem fog kijönni.

2020. máj. 6. 17:07
 9/10 anonim ***** válasza:
79%
Reméljük.
2020. máj. 6. 18:47
 10/10 anonim ***** válasza:
22%
Köszöni szépen nagyon jól megvan. Szerintem bent a böriben sok hozzá hasonló rasszista, náci, skinhead, iszlám-ellenes nézeket valló bajtársa kérne tőle autogramot :D Amúgy tudtommal már csak 10 évet kell kibírni és szabadulhat.:)
2020. okt. 14. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!