Pizzát eszik, TV-zik, netezik, szaunázik stb így élnek a tömeggyilkosok a liberális országokban.
2020. máj. 6. 13:04
3/10 anonim válasza:
Kb. az, amit a 2-es leírt + néha fellebbez az embertelen tartási körülmények miatt, mert hideg volt a kávéja és lassú volt a net.
2020. máj. 6. 13:52
4/10 anonim válasza:
Úgy tudom, nincs intetnet hozzáférese, csak számítógépe. Ha tévednék, bocsi. És kik miatt van mindez? Az a pár töketlen rendőr, katona, kommandós miatt, akik a szigetre mentek és nem lőtték szitává. Én biztosan így tettem volna. Ránk lőtt, viszonoztuk a tüzet, ez állna a jelentésben. Pont.
2020. máj. 6. 14:12
5/10 anonim válasza:
"Úgy tudom, nincs intetnet hozzáférese, csak számítógépe. Ha tévednék, bocsi."
Lehet amúgy és akkor erre panaszkodott. :)) TV-je, kondigépe, futópadja, szaunája tuti van.
2020. máj. 6. 14:19
6/10 anonim válasza:
"Ránk lőtt, viszonoztuk a tüzet, ez állna a jelentésben. Pont."
Akkor nem lennének különbek csak gyilkosok. Helyesen jártak el.
2020. máj. 6. 14:50
7/10 anonim válasza:
"Én biztosan így tettem volna. Ránk lőtt, viszonoztuk a tüzet, ez állna a jelentésben. Pont."
Hál istennek a hatóságok tagjai azért nem így gondolkodnak....
Tudod, kérdező, pszichikai alkalmasság....
2020. máj. 6. 17:03
8/10 anonim válasza:
A norvégiában kiszabható legnagyobb, 21 éves büntetést kapta jogerősen.
Ez persze nem jelenti azt, hogy 21 év után ki is engedik, ha úgy ítélik meg, hogy még veszélyt jelent a társadalomra, a büntetés hosszabbítható.
Magyarul: soha a büdös életben nem fog kijönni.
2020. máj. 6. 17:07
9/10 anonim válasza:
Reméljük.
2020. máj. 6. 18:47
10/10 anonim válasza:
Köszöni szépen nagyon jól megvan. Szerintem bent a böriben sok hozzá hasonló rasszista, náci, skinhead, iszlám-ellenes nézeket valló bajtársa kérne tőle autogramot :D Amúgy tudtommal már csak 10 évet kell kibírni és szabadulhat.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!