Vidéken kinyithatnak a kerthelyiséges kocsmák?
Ez nonszensz ami itt működik felhívtam a korona vírusos vonalat ma, mert párom anyukája beteg meg anyák napja is van. Mondtam a nőnek, hogy szabálysértés-e az, ha holnap felviszem a páromat. Azt mondta igen az, de hétfőn már felvihetem pest megyébe csak vissza nem hozhatom, mert az szabálysértés, ha elkapják visszafele. Éd mondtam ha az anyukájának a lábát levágták volna és úgy engedik haza, akkor mit tegyek? Azt mondta a nő, hogy hozzam le úgy Pest megyéből, hogy ne vegyék észre. Erről ennyit.
Másutt kinyitnak a strandok kocsmák, de ha pest megyét átléped megbírságolnak. Mondom a nőnek akkor minek járnak buszok vonatok Pestre. Hisz azok akik ott dolgoznak mindennap átlépik a megye határokat. Hiába nyomós az indok a munka akkor is átlépik a határokat. Ostobaság megy itt teljesen ez az egész baromság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!