Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valaki többszöri bírósági...

Ha valaki többszöri bírósági idézés ellenére nem jelenik meg a bíróságon ELŐZETES börtönbe teszik?

Figyelt kérdés
Feljelentett egy 40 éves nő mert mindenféle undorito mocskos dolgott írt nekem, és én ezért eléggé durva dolgokat irtam neki vissza, és már többször meg kellet volna jellenem a bíróságom, ( azért nem mentem el mert nem tettem semmit csak olyan stílusba írtam beki én is(halásos fenyegetés, stb)

2020. ápr. 30. 18:53
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Azért vagy idióta, mert nem fogod fel a válaszokat, csak itt pattogsz ötvenedszerre is ugyanazon.

Akinek legalább 10 az IQ-ja, az már elment volna egy tárgyalásra, és letudta volna az egészet. De te nem, te csak itt írogatsz. Na, ez az idióta ember ismérve.

Alig várom, hogy lecsukjanak már végre, és ne legyen interneted.

2020. máj. 1. 13:55
 22/33 anonim ***** válasza:

Ja, és még annyi, hogy attól, hogy a lány is zaklatott téged, te még ugyanúgy elkövetted a zaklatást. Ez nem az óvoda, hogy előadd, hogy "de hát ő ütött először, óvónéni".

Ha tényleg ő is írt ilyet, akkor mindkettőtöket megbüntetnek, és kész. Ettől még te nem úszod meg. Kölcsönösen is el lehet követni egymás ellen bűncselekményt.

2020. máj. 1. 13:56
 23/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod, attól tartok hogy ez lesz, mert a második levél után amikor nemmentem akkor mindha a bíró súlyosbítani akarná ezt a zaklatást is, jan 7 kellet volna menni, nemmentem, aztán feb 12 azthiszem, utána meg úgye jottek volna elővezetni, de a vírus miatt kuldtek egy papírt hogy most ideiglenesen megszuntetik a tárgyalást a virus miatt, és kuldenek levelett, de jott egy másik levél is hogy elovezetést rendeltek el és 3kmrol jottek, kozbe meg akkor senki se volt itt
2020. máj. 1. 14:03
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Majd elővezetnek. De most már szűnj meg. Un itt mindenki.
2020. máj. 1. 14:05
 25/33 A kérdező kommentje:
Te egy nagyon rosszindulatú ember vagy
2020. máj. 1. 14:09
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Te meg nagyon hülye.
2020. máj. 1. 14:13
 27/33 A kérdező kommentje:
Neked rendőrnénk nem így kéne beszélned(ha az vagy) ha nemtetszik ne nézegesd a kérdést, átad belőled a rosszindulat, ilyen hozzáállással ha így beszélsz mindenkivel nem sokáig rendorkodhetsz
2020. máj. 1. 14:18
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Ügyvéd vagyok, nem rendőr.

És befejeztem a veled való társalgást, mert elmebetegekkel nincs értelme vitatkozni.

2020. máj. 1. 14:21
 29/33 anonim ***** válasza:

Ha elfogatóparancs alapján körözött személy vagy, akkor jelentkezz a rendőrségen, akkor jársz a legjobban.

Ne azon izgulj, hogy egy egy kiszállásért mennyit számolnak a bűnügyi költséghez (nem sokat 4000 Ft-ot ha két rendőr jön érted), hanem hogy ne legyen belőle előzetes letartóztatás...

*ha tárgyalásra szállítanak majd, annak költsége rendőrönként 2000 Ft/óra, 25. km után gépjármű 50 Ft/km. ( [link]

zaklatásért körözöttek, M. D. J. a fiatalos férfi arc egyedül.

[link]

2020. máj. 1. 14:33
 30/33 A kérdező kommentje:
Igen, én vagyok az, aki itt rendőr vagy ugyvéd hiába jelenti be, szerdán is voltak, meg ma is itt koroznek az autóval, hiába adjátok le, tudják hol lakok
2020. máj. 1. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!