Miért nem engednek kártyával fizetni?
Nemrég jártam boltban, kint van a működőképes leolvasó a pultnál , de a nő azt mondja h csak kézpénzzel lehet. (kártya volt nálam...)
Ezt most miért?
Nem inkább pont hogy a mindenki által összefogdosott kézpénzzel terjed jobban a járvány, mint a csak általam használt kártyával, amihez az eladónak még csak hozzá se kell érnie?? Hol a logika?
Van valami előírás h a járvány ideje alatt nem lehet kártyával fizetni a boltokban? (Ha igen, kaphatok linket róla? Már nem tudom követni mikor milyen szabályokat hoznak...)
Vagy más oka van?
/Ja és az ajtóra nem volt kiírva erről információ...Nem kéne erről tájékoztatás?/
Szóval:
- Pénz volt a kártyámon bőven
- Azt nem tudom természetesem, hogy működött-e vagy sem, de ki volt rá írva, hogy "Üdvözöljük", ez alapján gondolom csak kellett működnie, nem?
- a Balázska az nem tudom ki, engem nem úgy hívnak az biztos...
- Mondjuk nem 200 Ft-ról volt szó, hanem ötszámjegyű összegről, nyilván ha ilyen apró pénz lett volna, akkor nem volna oka a kérdésnek
Esetleg más tipp?
6: Balázska a kamukérdező. Ha nem ő vagy:
Az, hogy a terminál világít, és ki van rá írva, hogy "Üdvözöljük!", egyáltalán nem jelenti azt, hogy működik. Én edzőterembe volt, hogy akartam venni sportitalt az automatából, látszólag rendben volt, üzemelt a sorszámpötyögő terminál, és a fizető felület is. De bármit csináltam, azt kaptam, hogy "Fizetés sikertelen." Tehát a látszat néha csalhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!