Tűzgyújtási tilalom alatt lehet saját kerti partit csinálni az otthoniakkal? Grillezés szalonnasütés, bográcsolás?
Figyelt kérdés
Ha valamelyik jó szomszéd ilyenkor bejelent,hogy tüzet gyujtottam,bajom lehet belőle?2020. ápr. 27. 08:56
1/9 anonim válasza:
a tűzgyújtási tilalom melyik részét nem érted?
3/9 anonim válasza:
"Ha valamelyik jó szomszéd ilyenkor bejelent,hogy tüzet gyujtottam,bajom lehet belőle?"
Mi bajod lehetne? Ennyire nem érted mi az a tűzgyújtási tilalom? Olyankor tilos égetni, ennyi. Minden más meg kivétel, sütés főzés, dohányzás, gyertyafény.
Kizárólag ÉGETNI tilos!
4/9 A kérdező kommentje:
Ezt kérdezem hogy lehet e vagy büntetnek érte? Aki tudja az válaszoljon légyszi, szülinapi "bulit"szeretnék igy tartani
2020. ápr. 27. 09:21
5/9 anonim válasza:
Olvasd el az oldalon a hivatalos tájékoztatást. Teljesen egyértelműen megmondja hogy mit szabad és mit nem szabad tenned. Benne van a válasz a kérdésedre is, hogy milyen módon nem tarthatsz kerti partit és milyen módon grillezhetsz úgy hogy igen, megtarthatod. Te tudod hogy hogyan gondolod vagy változtatnod kell-e rajta.
8/9 anonim válasza:
Otthon bográcsolhatol, ha az erdőtől 200 métertől távolabb laksz!
Én nem , merz a tanyán lakom erdőszélen!
Szivesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!