Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha április 1. után kiállok az...

Ha április 1. után kiállok az utcára és nyilvánosan a lent leírt mondatokat mondom, akkor gondolatbűnöző leszek és el fognak vinni? Akár 3 év börtönt is kaphatok? Mire számíthatok, ha kimondom az alábbi gondolataimat? f/26 (ELTE BTK Történelem Szak)

Figyelt kérdés
"évek óta szeretnék látni valamilyen bizonyítékot arra, hogy a II. vh. alatt akár egy embert is elgázosítottak Auschwizban vagy bármelyik másik náci koncentrációs táborban! Mivel őszintén érdekel a történelmi igazság, szeretnék látni valami bizonyítékot arra, hogy ez az egész elgázosítás nem egy kitalált történet! Emberek! Szerintetek miféle történelmi igazság az, ami nem áll ki egy nyilvános vitát, és a törvények erejének védelmére szorul?!?"
2010. júl. 28. 07:52
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
53%
Ennyire lesüllyedt volna az ELTE színvonala? Ne keverd össze az aktuálpolitikát a történelemmel. Vagy Te is afféle kuruc.infós áltörténész szeretnél lenni? Ezt az "idegen érdekek" dumát pedig történész körökben ne nagyon emlegesd mert óriásit éghetsz vele.
2010. júl. 28. 11:14
 22/32 A kérdező kommentje:
Igen, annyira lesüllyedt az ELTE színvonala, hogy vannak olyanok diákok, akik kérdéseket is tesznek fel néha. Elképesztő, hogy mik vannak...
2010. júl. 28. 11:20
 23/32 anonim ***** válasza:
56%
2010. júl. 28. 11:30
 24/32 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Nagyon érdekes, amit linkeltél. Köszönöm. Hidd el, több éves kutatómunkám során már többször olvastam. Kérlek próbáld meg elolvasni az alábbi írást, és talán megérted, hogy hogyan jutottak a britek Rudolf Höss, az Auschwitzi parancsnok "vallomásához".

[link]

2010. júl. 28. 11:42
 25/32 anonim ***** válasza:
47%

"Igen, annyira lesüllyedt az ELTE színvonala, hogy vannak olyanok diákok, akik kérdéseket is tesznek fel néha. Elképesztő, hogy mik vannak..."

Vajon miért nem II. Montecuma Hokojocin-ról teszel fel kérdéseket?

Annyira ostoba vagy, hogy ezzel is a zsidók malmára hajtod a vizet.

2010. júl. 28. 11:42
 26/32 anonim ***** válasza:
35%
Nincs neked semmiféle kutatómunkád, egyszerüen csak egy ostoba kis rasszista szemét vagy, az összes többi hozzád hasonlóval együtt.
2010. júl. 28. 11:46
 27/32 anonim ***** válasza:
46%
El tudom képzelni, hogy kutatgat a tacskó. Ezzel az a gond, hogy amikor bemutatja a "felfedezését" a magyar állam sűrű bocsánatkérések közepette átadja fájdalomdíjként a Mol-t a zsindelyeknek.
2010. júl. 28. 11:54
 28/32 A kérdező kommentje:

ma 11:46! Így próbáljon meg az ember normális hangnemben beszélgetni... Linkelsz nekem egy írást, ami Rudolf H. aláírt vallomását tartalmazza. Elolvastam, próbáltam anélkül reagálni, hogy mindenféle hazug akárminek nevezzelek. Nem is gondolom, hogy hazudsz, inkább csak azt, hogy félre vagy vezetve. Válaszul linkeltem Neked egy másik írást, ami hosszan és részletesen rávilágít arra a tényre, hogy az álatalad linkelt vallomás hamis, sőt még a valóban aláírt (nem meghamisított) változatát sem Rudolf írta, csak ő írta alá. Azt se az anyanyelvén, illetve igen komoly több napos kínzás hatására tette. Hidd el, ha azt akarták volna hogy 45 milliárd zsidó elgázosítását írja alá, akkor annyit írt volna alá. Az általam írottak között semmi gyűlöletkeltőt, rasszistát nem olvashatsz, soha nem írnék ilyet. Nincs gyűlölet a szívemben. Amúgy jellemző, hogy ahelyett, hogy elolvastad volna, amit írtam, inkább 3 percen belül ideböfögöd, hogy: "Nincs neked semmiféle kutatómunkád, egyszerűen csak egy ostoba kis rasszista szemét vagy, az összes többi hozzád hasonlóval együtt."

Csodálkoztam volna, ha érdemben reagálsz az elhangzottakra. Persze én vagyok a hülye, hogy kérdéseim vannak. Tipikus.

Amúgy megtisztelnél, ha a két mocskolódó hozzászólásod között idéznél tőlem egyetlen kirekesztő, gyűlöletkeltő mondatot. Hátha alá tudod támasztani valamivel, amit írtál.

2010. júl. 28. 12:31
 29/32 anonim ***** válasza:
32%

Amit Hess aláirt, azt a Krakkóban lefolytatott nyilvános tárgyalásán szóban is elismerte.

Azt meg hogyan érték el?

Meg minek hamisitottak volna a győztesek akkoriban ilyen jegyzőkönyvet?

Anélkül is simán halálraitélhették volna, csak azért amit Auswitzban a saját szemükkel láttak.

2010. júl. 28. 12:39
 30/32 anonim ***** válasza:
34%
Hess=Höss
2010. júl. 28. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!