Mire számítotok, a tetőzésig vagy azután milyen idióta szabályokat vezetnek még be?
Saját véleményetek szerint fognak még bármiféle intézkedést bevezetni? Pl kötelezővé teszik a maszkviselést, stb...
Ugyebár Május elejétől egy másik védelmi terv kezdődhet szigorú szabályok keretében... Ez mit fog takarni? Enyhítenek de mellette mégis kitalálnak valami biztosító óvintézkedést?
"de annyi gyönyörű kis csendes utca van Bp-en kétoldalt járdákkal, pl Budán 11 kerben, vagy Rákos patak melletti helyek, de Pesten is kifelé rengeteg olyan utca ahol jó sétálni. Tele virágokkal, csend nyugalom, némi kutyakaki itt-ott, de végtelen hosszúságú utcák, néhol napsütés néhol árnyék. Le lehet járni a lábat kb."
Nekem ez a mindennapjaim része, mivel a kutyámat naponta viszem ilyen helyekre, és összeszedem utána a szart is, csak jó lenne teljesen kiszabadulni a városból. Én bejárok dolgozni, egyesek meg otthon vannak. Vágyom ki a természetbe kutyástól, távol a várostól, távol a szirénás autók zajától.
Amúgy szerintem fizetős fesztiválokat megszervezhetnék úgy hogy gyakorlatilag elmarad, de virtuálisan be lehetne járni a helyszínt dekorációkkal mintha valódi lenne és csetszobákban csetelni emberekkel ahol háttérzene szól (mint egy színpad), és lehetne támogatói jegyet venni. Ugye ezt azért tennék a rajongók, mert szeretnék hogy a kedvenc zenekaraik fennmaradjanak és még sokáig zenéket tudjanak szerezni. És egy ilyen jegy jól mutatna a szobájában hogy pl xy támogatta. Lehetne feltölteni pogózós táncolós rövid videót.
Valahogy ki kellene húzni ezt a nyarat hogy jövőre minden beindulhasson mire lesz gyógyszer, és az emberek ne kattanjanak be az unalomtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!