Mire számítotok, a tetőzésig vagy azután milyen idióta szabályokat vezetnek még be?
Figyelt kérdés
Saját véleményetek szerint fognak még bármiféle intézkedést bevezetni? Pl kötelezővé teszik a maszkviselést, stb...
Ugyebár Május elejétől egy másik védelmi terv kezdődhet szigorú szabályok keretében... Ez mit fog takarni? Enyhítenek de mellette mégis kitalálnak valami biztosító óvintézkedést?
2020. ápr. 24. 02:27
1/62 anonim válasza:
Épp ellenkezőleg. Jövő hónap 15. - étol újra kinyitnak az iskolák
2/62 anonim válasza:
Tényleg kinyitnak? Azt hittem ez a tanév már így marad.Nekem bejött,hogy egész nap a gyerekkel vagyok. (Itthonról dolgozom egyébként is és jó volt,hogy nem egyedül vagyok itthon)
3/62 anonim válasza:
#1: Honnan az infó? Még semmit nem jelentettek be, de még szó sem esett róla sehol.
Pontosabban Romániát, meg Ausztriát olvastam, de itt még a tetőzést várjuk, és utána is van egy lefutása szakasz.
4/62 anonim válasza:
Na ne, most már ne nyisson ki! Egész jól megszoktuk, hogy nem kell kiverni őket az ágyból, cűgölni a buszon a 2X20 kilós táskájukat. A férjemnek és nekem van annyi szabadságunk, hogy felváltva itthon legyünk... El tudnék ilyet fogadni máskor is!
5/62 anonim válasza:
Mért hiszi mindenki azt hogy már május 4től mindent feloldanak?És mért idióta intézkedések? Csak azért mert védik az embereket? Itt még hónapokig nem lesz semmi jó ha szeptemberre.És ez a hülyeség is hogy megnyitják az iskolákat.A sok kamu hírek amit mindenki bevesz....Szóval nem fogják már kinyitni az iskolákat nem lesz ballagás sőt még egy jó darabig semmilyen tömegrendezvény.
6/62 Salx Narval válasza:
A gazdaság érdekében fontos lesz enyhíteni a korlátozásokon de az simán elképzelhető, hogy az idősek és a krónikus betegségben szenvedők érdekében továbbra is fennmaradnak valamilyen, esetleg más korlátozások. A bejelentett tetőzést nem tudom mire alapozzák, semmi jel nem utal arra, hogy enyhülne a vírus aktivitása, sőt ha lazítanak még jobban terjedni fog és valószínűleg az a sok kiürített ágy is ezért kellett. Ne legyen igazam de én tartok tőle, hogy csak egy gyógyszer kifejlesztése szabhat gátat ennek a vírusnak. A jövőben meg kell tanulnunk együtt élni vele, már háziállatok testében is kimutattak, igaz csak két esetben és Amerikában, ez azt jeleni, hogy ez a vírus nem fog eltűnni egyhamar.
7/62 anonim válasza:
Muszáj lesz enyhíteni a korlátozásokon, mert nem tud mindenki otthonról dolgozni, vannak, akik elvesztették a munkájukat, vagy részmunkaidőre váltott a munkáltató, ami nyilván kevesebb fizetéssel jár, hosszú távon ez nem jó azoknak, akik amúgy is keveset keresnek. Az adófizetőket kicsinálni azoknak sem éri meg, akik belőlünk gazdagodnak meg.
8/62 anonim válasza:
Röhej, hogy elhúzódott az ügyintézés a bankban (ahova leghamarabb 8-kor) mehetek, most nem tudtam bevásárolni. 😂 Panaszkodnak is, hogy napi félmillió ft-os bevételtől esnek el.
9/62 felkelhetetle válasza:
Sajnos az a baj ezzel a rendszerrel, hogy amint feloldják ezeket a korlátozásokat rögtön megint elfog terjedni a vírus, ez az egész csak arra volt jó hogy időt nyerjen az egészségügy.Lassan tényleg befogják indítani a gazdaságot kényszerből, viszont akkor az egészet virtuskodit kezdhetjük előröl. Viszont azt én kizártnak tartom hogy az iskolákat megnyissák májúban még csak szó sem volt ilyenről.
10/62 anonim válasza:
Elvileg május 4-től enyhitések lesznek, mondjuk szerintem eltérő ütemben. Pesten később lesz vége az egésznek, illetve amikor már minden nyitva lesz az idősek otthonába még mindig nem lehet majd menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!