Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért van az, hogy az ítélkezé...

Miért van az, hogy az ítélkezési szünet ideje alatt a bírók, ügyészek stb.100%-os fizetést kapnak, míg pl. az eü. Dolgozók ha kényszerszüneten vannak, akkor fizetés-nélküli szabadságot kell kivenniük?

Figyelt kérdés
Igazságos ez így?

2020. ápr. 16. 03:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
53%
Ebből a kérdésből süt az irigység.
2020. ápr. 16. 21:58
 12/23 A kérdező kommentje:
10-es: én nem minősítgetlek téged; megtetted te ezt magadtól...
2020. ápr. 17. 02:53
 13/23 A kérdező kommentje:
11: hidd azt.
2020. ápr. 17. 02:54
 14/23 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező, szerintem ne szólalj meg többet, eléggé lejárattad már magad így is.
2020. ápr. 17. 07:38
 15/23 A kérdező kommentje:
14: Talán te is bíró vagy, hogy ilyen jól tudsz érvelni?
2020. ápr. 17. 22:09
 16/23 anonim ***** válasza:
48%
Nem, én ügyvéd vagyok, így nyilván tisztában vagyok a bíróságok munkájával.
2020. ápr. 17. 22:23
 17/23 A kérdező kommentje:

16: így már minden világos - számomra.

Két sz@rospelenka kimosása közt hozni egy végzést, majd ebéd után eldőlni alukálni valóban embert próbáló jogszolgáltatás!

Inkább az eü dolgozókat védenéd, mert ők valóban első vonalból megszenvedik ezt a járványt - félpénzért!

2020. ápr. 19. 08:59
 18/23 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező!

Neked láthatóan lövésed nincs a bírák munkájáról!

Ahogy az írásaidat olvasom, süt belőled az irigység, ami egy hatalmas adag tudatlansággal is párosul.

A személyes sérelmeidért nem a teljes bírói kart kell hibáztatnod!

Inkább nézz magadba! De azt nagyon!

2020. ápr. 19. 09:42
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy már bocsánat, de miről beszélünk? Nincs olyan, hogy egy munkaszerződésben lefektetett bért egyszer csak egyoldalúan a felére csökkent a munkáltató. Fizetés nélküli szabadságot sem adhat ki egyoldalúan a munkáltató, ahhoz a munkavállaló kifejezett kérése kell. Ha egészségügyi dolgozóként ezek megtörténnek veled, akkor a munkaügyi hivatalhoz vagy bírósághoz tudsz fordulni.
2020. ápr. 19. 11:14
 20/23 anonim ***** válasza:
66%

Hagyjátok, a Kérdező szemmel láthatóan elmebeteg.

Ilyenekkel teljesen kár vitatkozni, csak azt az érzést kelti bennük, mintha bármi jelentősége is lenne az ügyefogyott kis véleményüknek. Pedig nincsen. Gondoljon magában, amit akar, pattogjon, csapkodjon, gyűlölködjön, szidja a jogászokat.

Tök mindegy, mi csináljuk a dolgunkat, és röhögünk az olyanokon, mint ő. Ha pedig bíróság elé kerül bármilyen okból, a nagyképűsége lesz az, ami miatt esélye se lesz. Láttam pár ilyet már. :)

2020. ápr. 19. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!