Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ilyenkor mit lehet tenni?...

Ilyenkor mit lehet tenni? (Részletek leljebb)

Figyelt kérdés

Elvesztettem az állásomat. El akarok menni a munkanélküli hivatalba, de van egy kis gond. megvan ugyan a 360 napom, de az egyik munkahelyem kilépő papírjait elvesztettem.

Két hete keresem eredménytelenül. Nem tudom, hogy mit csináljak. Mi ilyenkor a teendő.

2020. ápr. 14. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Menj vissza a munkahelyre, ott tudnak újat adni helyette, illetve a NAV is tud igazolást adni hogy valóban dolgoztál.
2020. ápr. 14. 17:03
 2/6 A kérdező kommentje:

Szerintem inkább a NAV, mert ők gyorsabbak.

Tehát ott is kapok olyan papírt, amit be lehet mutatni a munkaügyi központban?

2020. ápr. 14. 17:11
 3/6 anonim ***** válasza:
A nav olyan papírt tud adni hogy mikortól meddig dolgoztál. De csak akkor ha bejelentett munkahelyen dolgoztál.
2020. ápr. 14. 17:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Bejelentett volt. Azt a papírt elfogadja a NAV, vagy mindenképp a volt munkahelyemet kéne elérni.

Egyetlenegy HR-esnek az e-mail címe van csak meg, de azt se tudom, hogy ő ott dolgozik, dolgozik-e egyáltalán a járvány miatt, stb.

2020. ápr. 14. 17:29
 5/6 anonim ***** válasza:
A munkahely seperc alatt ki tud adni igazolást róla. Írj emailt a cégnek vagy hívd fel, biztos van ott valaki l olyan, aki át tudja adni az üzeneted a HR-esnek.
2020. ápr. 14. 18:02
 6/6 A kérdező kommentje:

Vagy nem. Őszinte leszek: két hetet dolgoztam ott, mire találtam egy másik helyet ami közelebb van, és ugyannyit fizet. Aztán 1-jén lapátra tettek, mert a kijárási korlátozás miatt nem volt vásárló.

A NAV által kiállított papírt nem fogadják el?

2020. ápr. 14. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!