Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem vagyok most teljesen...

Nem vagyok most teljesen tisztában. Akkor ma kijárási korlátozás van? Tehat csak nagyon indokolt esetbe lehet ki menni?

Figyelt kérdés
Barátom mindenképp ki akar menni,de én még nem érzem azt, hogy ez biztonságos.
2020. ápr. 10. 11:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
A barátod mindenképp menjen ki, nem szabad visszatartani, mert az a végbél károsodásához vezethet.
2020. ápr. 10. 11:33
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

1-es!

Hülyeséget ne válaszolj, mert nem tudhatod, hogy a kérdező milyen nemű!

2020. ápr. 10. 11:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Már egy ideje tart a kijárási korlátozás.

Aki egyáltalán nem megy ki, az önkéntes karantént tart.

Az emberek nagy része dolgozni jár, vásárolni megy, stb.Ezt megteheti a korlátozás alatt is, csak ajánlatos az előírásokat betartani.

2020. ápr. 10. 11:40
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Kicsit lemaradtál. Már két hete kijárási korlátozás van. Csak hát ennek sok jelét nem észlelni, mert az emberek többsége magasról szarik az egészre. Azt, hogy sportolni ki SZABAD menni, egyesek úgy értelmezik, KÖTELEZŐ az egész délutánt az utcán tölteni. Még a korlátozás előtt is jobb volt a helyzet. Akkor valamiért otthon tudtak maradni maguktól is. Mióta korlátozás van, egyértelműek a kibúvók és sokan úgy érzik, hogy ezeket kötelező is kihasználni.
2020. ápr. 10. 11:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazok a szabályok érvényesek, mint tegnap/tegnapelőtt. Kivéve, hogy dohányboltba is csak 3-ig mehet.
2020. ápr. 10. 11:47
 6/11 A kérdező kommentje:
Mivel nagyon sokan kint vannak a jó időben, pl sétálnak, bicajoznak,fociznak vagy valami,de nem indokolt egyik se...
2020. ápr. 10. 11:53
 7/11 A kérdező kommentje:
(Tudtam,hogy korlátozás van, csak mindenki kint van, és senki sem a boltba vagy a gyógyszertába igyekszik épp. Tehát én is elmennék egy olyan helyre sétálni,ahol alig vannak, csak nem tudom hogy ma már rendesen büntetnek is.)
2020. ápr. 10. 11:57
 8/11 anonim ***** válasza:
95%
És ez a legszomorúbb az egészben, hogy büntetés kéne ahhoz, hogy az emberek megértsék, hogy a kijárási korlátozás lényege, hogy TÉNYLEG otthon kéne maradni.
2020. ápr. 10. 12:01
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Te legyél okosabb, mint azok az emberek, akiket látsz, és maradj otthon. Azért mert más hülye, neked nem kell annak lenned.
2020. ápr. 10. 12:03
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
12:01: majd a vírus fogja büntetni a sok gyenge felfogású kretént.
2020. ápr. 10. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!