Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egy lakasban elek valakivel,...

Egy lakasban elek valakivel, aki engem azzal fenyeget, hogy ki fog rakni az utcara, onhatalmulag felmondja a lakcimemet a lakasban. Ezt barmilyen uton megteheti? Mit tudok tenni ha megis kepes lenne ra? Fordulhatok a rendorseghez?

Figyelt kérdés
Hozzatennem, hogy semmit sem tettem,nem az ove a lakas csak berli. Az o neven van a lakas szerzodese, nekem csak lakcimem van itt, es ugy gondolja, hogy minden joga megvan ra, hogy engem zsarolgasson. Egyedul vagyok Nemetorszagban, nincs itt senkim, nem is tudnek hova menni, a jelenlegi helyzetben meg foleg. Folyamatosan erzelmi terrorban tart engem,visszael a helyzetemmel,alaz folyamatosan es zsarol, fizikailag is bant ha olyan kedve van, provokal engem es egyszer probaltam megvedeni magam ellene o pedig kihivta a rendorseget.(mert osszekarmoltam a karjat.ezert..) Mire kierkeztek en elmentem es azota is azzal zsarol, hogy megint ram fogja hivni oket es engem el fognak vinni mert nekem senki sem fog hinni. Az az igazsag, hogy sajnos itt ezt el is tudom hinni mert eleg sok rossz tapasztalatom volt mar. Kerlek segitsetek, nagyon nagyon magam alatt vagyok..

2020. márc. 28. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért vagy még mindig ott?

Rég elköltözhettél volna saját albérlet, aztán nem kéne elviselni mást.

2020. márc. 28. 17:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem azert vagyok itt mert annyira jolesik ez a helyzet, hanem azert mert nincsen mas valasztasom.nem tudok elkoltozni mert 1. nem tudom megfizetni, meg egy szobat sem a jelenlegi helyzetben 2. mert minimum 3 honap munkaviszony kell igazolva ahhoz itt, hogy barmit is berelni tudjon az ember..
2020. márc. 28. 17:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ő bérli a lakást, megteheti, hogy úgy dönt, nem akar veled lakni és ki kell költöznöd. Ha egymással nem kötöttetek szerződést, amiben felmondási idő van, akkor bármikor kirakhat.
2020. márc. 28. 17:48
 4/7 A kérdező kommentje:
De nekem is van lakcimem itt.. ha egy fiatal lanyt egy agressziv, zsarolo, pszichopata allat ki akar dobni a lakasbol a semmibe mert neki epp olyanja van, ugy hogy jelenlegi helyzetben meg haza sem tud jutni, sehova nem tud menni, penze sincsen..akkor minden szo nelkul joga van ehhez? es ha ez tenyleg megtortenik es a rendorseghez fordulok akkor megfogjak es kivagnak ok is az utcara? ez mind amit varhatok?
2020. márc. 28. 18:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A lakcím nem jogosít semmire. Be lehet jelentkezni egy lakásba, attól még nem lakhat ott az illető ha nincs szerződése. Ha van szerződésed, akkor semmi gond. Ha nincs szerződésed, akkorvan gond.
2020. márc. 28. 18:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Sajnos semmi jót nem tudok mondani.

Ez xar helyzet.

Bocs, de felmerült bennem valami!

Nem lehet, hogy természetbeni fizetségre pályázik?

Nem akarlak megsérteni!

2020. márc. 28. 19:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt Magyarországon is meg lehet tenni, ismerek ilyen Pistát aki simán megetette.
2020. márc. 28. 19:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!