A ki járási korlátozás jelentheti azt hogy nem találkozhatok barátnőmel?
Elég sok indok van arra ami miatt el lehet hagyni a házat de barátnőm tőlem a 30km re arrebb lévő faluba lakik. Buszal tudok átmenni hozzá.
Ha meg állítana a rendőr mi lenne?
3-as válaszoló vagyok.
Nekem volt barátnőm és minden nap találkoztunk, de mikor elváltunk este, már onnantól vártam a másnap délután 5 órát, hogy láthassam. Munka után mindig hozzá mentem, együtt voltunk este 9-ig és utána haza. Mondhatni csak három dolog volt az életembe reggel 8-tól délután 4-ig meló, 4-től 9-ig barátnő, utána otthon pihenés és reggel újra ugyanott kezdődött minden.
Az itt válaszoló trollokkal ne foglalkozz. Lépj túl rajtuk.
Mehetsz, menjél nyugodtan, járnak a buszok, vonatok stb. Ha késő este jössz haza és megállítana a rendőr, mondd azt, hogy a nagymamának voltál segíteni ezidáig, művelted a kertet, mert ők nem tudják és estig maradtál. Nem fog a rendőr utánanézni.
Nincsmit. Szívesen. Bármi kérdésed van irhatsz privátba is.
Szerinted én nem fogok császkálni??
Megyek ma a haverokhoz, iszogatunk picit, jól érezzük magunkat, persze az ő lakásán, mert most nem a téren meg a városba mert semmi nincs nyitva, fent náluk összejövünk, azt senki nem tiltja meg és, ha éjjfélkor jövök a villamossal haza, szerinted nem készültem fel ezer indokkal, hogy ha esetlegesen megállítana a rendőr:).
"Ami nincs beleirva, azt lehet."
Az van beleírva, hogy csak alapos indokkal hagyd el az otthonod. A partizás a haverokkal vagy a randi a barátnővel nem tartozik ebbe a körbe.
Egyébként az is benne van, hogy a veled nem egy háztatrtásban élőktől tarts legalább másfél méter távolságot. Gondolom, ez se lesz megvalósítva a randin vagy a házibuliban.
Amúgy tényleg nem értitek a lényeget. Nem az a kérdés, ki lehet-e játszani a rendeletet, mert nyilván igen. A kérdés az, hogy ha sok ilyen gyökér van, akkor jönnek-e szigorúbb rendeletek és vajon meddig nem tér vissza az élet a normális kerékvágásba?
És ha nem tűnik el záros határidőn belül a vírus, berohad-e úgy minden, hogy már nem a randi meg a bulika lesz a fő gondja bárkinek, hanem hogy fog-e tudni mit enni?
Amúgy voltak már fiatal és korábban egészséges emberek is a súlyos tünetet produkálók és a halálos áldozatok között is.
De csak hajrá, jó szórakozást, miattatok lesz nemsokára korlátozások helyett valóban kijárási tilalom.
A 2. pontban benne van, de úgy látszik, elbulikáztad már az agyadat és nem fogod fel a dolgokat.
Gratulálok a remek értelmi képességeidhez!
Hoztak egy rendeletet, erre kapacitálod a másikat, hogy hülyeséget csináljon, mert ti is azt teszitek. Annyira menők vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!