Kijárási korlátozás alatt találkozhatok a párommal, ha másik településen lakik?
Sajnos amíg mind a ketten kénytelenek vagyunk dolgozni, addig nem tudjuk ezt az összecuccolósdit ilyan hamagyorsan kivitelezni. Ő gyári munkás, én bolti dolgozó, ugye ránk nem veszélyes, sajnos muszály menni.
Ez a 2 hetet meg nem bírunk ki... De igen kibírunk 2 hetet, már ha egyátalán csak 2 hét lesz... Nem nekem kellene mondani hogy távolságtartás meg kontaktok csökkentése, hanem azoknak akik naponta eljönnek a boltba, nem vesznek semmit csak összefogdosnak mindent, mert nem tudják mit kezdjenek otthon unalmukban...
Egy egyszerű kérdést írtam ki, mert nem volt tiszta ez a dolog. Egyébként minden mást felfogtam a korlátozással kapcsolatban. Nem biztos, munkán kívül nem megyek sehova, max kutyát sétáltatni EGYEDÜL meg hétvégente páromhoz, vagy éppen ő jön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!