Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kijárási korlátozás alatt...

Kijárási korlátozás alatt találkozhatok a párommal, ha másik településen lakik?

Figyelt kérdés
Nem biztos hogy jó kategóriát választottam, elnézést! A most érvénybe lépett kijárási korlátozás miatt kicsit homályos nekem ez. Párom a szomszéd faluban lakik, kb 5 km. Munka miatt csak hétvégente tudunk találkoz i egy jó ideje sajnos. Szerintetek most ez lehetséges, hogy együtt legyünk? Kocsival közlekedünk, csak pl átjöhet e vagy én átmehetek e?
2020. márc. 27. 17:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
26%
Nem .
2020. márc. 27. 20:44
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, KÖZterületekről van szó, ahhoz, hogy egyikőtök vagy másikótok magánlakásában találkoztok (hacsak nincs valamlyikőtök karantén alatt) a világon senkinek semmi köze, ott nem ellenőrizhet senki.
2020. márc. 27. 22:06
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

5 kilométer az semmi! :)

Ha ideiglenesen összecuccolnátok, akkor sem lenne sok minden nap 10 kilométer, még kerékpárral sem :)

Viszont ha ez tényleg nem megoldás, akkor valószínűleg soha senki sem fog megszólni, ha kocsival valaki átmegy a másikhoz. Vagy ha mást nem, akkor biciklivel, az teljesen legális, hiszen szabadidős tevékenység! :)

2020. márc. 27. 22:45
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ, hogy milyen körülmények között lakik a párod. Ha nem cseverészel a nagyival, és a dédivel, hanem alapos kézmosás, ~s zuhanyzás után bementek a szobájába, akkor mi baj lehet?
2020. márc. 28. 06:28
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
5 km az semmi, akár át is futhatsz, fél óra:) futni pedig lehet :D
2020. márc. 28. 09:04
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
A korlátozás lényege: csak a veled egy háztartásban lévővel kontaktolhatsz, illetve a saját hàztartásodban tartózkodhatsz, kivéve ha halaszthatatlan dolgod van! De amíg sokan így fogják fel, hogy ugyanúgy lehet mindent mint eddig semmi értelme, na de majd akkor jön a kijárási tilalom, amikor senki nem mehet sehova, majd akkor meg lesegethettek
2020. márc. 28. 10:22
 17/21 anonim válasza:
100%
Nekem is ugyan ez a problémám. A párom másik városban lakik nem messze. Én azért sem nagyon mehetek át mert az idős nagypapája is vele lakik. De egyébként elég bosszantó hogy fodrászhoz meg műkörmöshöz mehet bárki szabadon én meg nem találkozhatok a párommal mert nem egy házban lakunk.
2020. márc. 28. 16:56
 18/21 A kérdező kommentje:
17es...nekem is ugyan ez ami zavaró, igazából mindent lehet, csak a pároddal tartani a kapcsolatot nem. Dolgozni is mehetek emberek közé az nem baj, de azon fenn akad sok ember ha a pároddal találkoznál. Tilalom lenne, meg sem fordult vol a a fejemben. Azért írtam a kérdést mert lényegében bármit lehet, csak ezt nem... Nem bandázok, nem megyek sehova, boltba is csak akkor mikor dolgozom... Itthon vagyok ha tehetem, még ilyen szép időben is
2020. márc. 29. 10:35
 19/21 anonim ***** válasza:
11%

A tegnapi 03.29.-i operatív törzs tájékoztatoban Muller Cecilianak feltettek ezt a kerdest...nagyon hosszan felvezetve a mindenkinek aldozatot kell hoznia blabla a valasz az volt NEM. MINDENKI HALASSZA EL A CSALADI talalkozokat. (Ertsd bele kerdezo a ha nem egyutt eltek akkor egymas latogatasat.

Ha nincs modotok egy haztartasban elni, akkor fogjatok ugy fol, hogy a parod es te is 2 honaoos osztondijat/kulfoldi allasajanlatot nyertetek es egy csodalatos kulfoldi helyen laktok. Tudositsatok naponta egymasnak mi jo tortenik veletek egymastol 25.000 km-re es a sz.xtelefon/sz.xcsetet ideje eosajatitani, vagy irjatok egymasnak erotikus meseket, vagyalmokat, szerelmes verseket. 2 honap mulva sokkal frenetikusabb lesz a talalkozasotok.

2020. márc. 30. 08:55
 20/21 anonim válasza:
88%

[link]

1 perc 30 másodperc után én úgy értelmezem, hogy lehet...

2020. ápr. 3. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!