Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tárgyalás nélkül hoztak egy...

Saucony kérdése:

Tárgyalás nélkül hoztak egy ítéletet m bűnösnek találtak ugyan nyolc napon belül gyógyuló de akár alkalmas lehetett volna 8 napon túl gyógyuló súlyos testi sértés re is. Az ítélet még nem jogerős ma kell eldöntsem el fogadom vagy nem?

Figyelt kérdés
Beszéltem ügyvéddel aki azt mondta hogy szerinte fogadjam el mert enyhébb intést nagyon ritka esetben adhatnak illetve akár súlyosbíthatják a is az ítéletet! A sértett az egyik legjobb barátom csak akkor éppen össze kaptunk de másnap már megbeszéltük és azóta is jó a viszonyunk. Igazából nem tudom mi tévő legyek a perköltségre már jeleztem hogy kérek részletfizetést, dehogy fellebezek az itélet ellen azt nem tudom eldönteni. beszéltem a sértett el az a barátommal azt mondta hogy kedvező vallomást fog tenni a bíróságon de sajnos a rendőrségen tett tanúvallomását fogják figyelembe venni vagy ha mást állít akkor meg fogják tőle kérdezni hogy most akkor mikor emlékezett rá jobban? Meg hát ugye meg fogják vádolni hamis tanúzásal is. Illetve az lenne még a kérdésem hogyha letelt a felfüggesztett börtönbüntetésem,és pl 5 év múlva lenne egy újabb ügyem akkor ezt figyelembe veszik? Vagy ez törlődik ? Szerintetek elfugadjam? Lehetőleg olyan írjon akinek már volt felfüggesztette vagy jártas ebben a témában

2020. márc. 24. 13:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Kösz már döntöttem nem kértem tárgyalás tartását. Előbb letelik így a két év.
2020. márc. 25. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!