Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyhogy semmilyen tamogatast...

Hogyhogy semmilyen tamogatast nem kapok ha lejart a munkakeresesi tamogatasom 0 pénzel kell othonmaradjon a magyar? IGAZSÁGOS EZ?

Figyelt kérdés

3 hó. utan sem tudtam elhelyezkedni es most senki sem alkalmaz.

SEMMILYEN tamogatast nem kapok pedig evekig vontak az adómból .

Megallapitottak h a ferjemnek van elegendo penze 2re is így EN SEMMIT SEM KAPOK !

Es nemcsak én hanem sok 100an lesznek hamarosan hasonló helyzetben az országban.

Kulfõldön ilyenkor adnak nem kis támogatásokat, csak itt miert nem tesz a kormany semmit?

#munkanélküliség #munkakeresõ ellátás #munkakereso tamogatas
2020. márc. 19. 15:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

milyen "ilyen" intezkedesek miatt?

Nem ertem az osszefuggest

2020. márc. 19. 18:16
 12/17 mindentudó99 ***** válasza:
60%
Hova jelentkeztl és mi a kifogás hogy nem alkalmaznak?
2020. márc. 19. 18:45
 13/17 A kérdező kommentje:

Irodai munkara felvettek volna.

Mar mindent megbeszéltünk a reszletekig.

Azt mondta a fõnök h felvagyok véve, de most sokan othonról végzik a munkájukat a járvány miatt, ezért elhalasztották a betanításom amíg le nem járnak az óvintézkedések.

Ami valószínű néhány hónap..

2020. márc. 19. 21:36
 14/17 A kérdező kommentje:

Addig viszont 0ft.

Termeszetesen van megtakarításom egy kevéske , de 10-20-100ezer forint meddig lehet elég vagy ha egezsegugyi problemak akadnak?

2020. márc. 19. 21:42
 15/17 A kérdező kommentje:
Remelem nem, de ha a fogaimat pl.kezelni kell vagy hídat stb.csinalni.. es 0ft a tamogatas szerintem írtó igazságtalan.
2020. márc. 19. 21:45
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy hajóban evezünk, mert nekem is a napokban járt le a segíjem :)

Én is arra számítottam, hogy hosszabbítás lesz, mert tényleg nem tudunk elhelyezkedni sehova kb. 1 évig. Szomorú ezt mondani, de szerintem senki nem vesz fel embert a járvány megmarad. Max. kórházba hullalapátolónak, vagy nővérkének megbetegítésre.

És most tőlem hallod a rosszabb részét, fizetnünk kell eü hozzájárulást a semmiből 7.700 Ft/hó

2020. márc. 19. 22:20
 17/17 A kérdező kommentje:

utolsó: nekem nem mondtak h ilyet fizetni kell.

Azt mondtak h 45nap mulva kell fizessem a Tb-t de az raer 1.5hónqp mulva

2020. márc. 23. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!