Hogyhogy semmilyen tamogatast nem kapok ha lejart a munkakeresesi tamogatasom 0 pénzel kell othonmaradjon a magyar? IGAZSÁGOS EZ?
3 hó. utan sem tudtam elhelyezkedni es most senki sem alkalmaz.
SEMMILYEN tamogatast nem kapok pedig evekig vontak az adómból .
Megallapitottak h a ferjemnek van elegendo penze 2re is így EN SEMMIT SEM KAPOK !
Es nemcsak én hanem sok 100an lesznek hamarosan hasonló helyzetben az országban.
Kulfõldön ilyenkor adnak nem kis támogatásokat, csak itt miert nem tesz a kormany semmit?
De milyen szemet dolog ez h semmilyen tamogatast nem adnak ennyi munka utan!
Dogoljon éhen ha pont elveszíti az állását?
egy gazdasági válság áldozattal jár. az pedig nem igaz, hogy semmit nem kapsz, az elején te is leírod, 3 hónapig kapsz álláskeresési támogatást...
vagy szerinted az fair, hogy mondjuk a végtelenségig kapná mindenki, és te meg akkor úgy volnál vele, hogy akkor minek is próbálj dolgozni.
valószínűleg be fognak zárulni a lehetőségek eléggé, de nem halsz éhen, te magad írod, hogy férjednek van jövedelme...ha van hitel, lehet a törlesztést szüneteltetni...nem értem, miért gondolja bárki is azt, hogy neki jobban szüksége van a pénzre, mint másnak...nem sok100 emberről van szó, hanem majd több 10ezren fognak munkanélküliek lenni...szerinted miből lenne akkora a szociális ellátásnak arra pénze, hogy mindenkit kitudja meddig eltartson?
Varjal kicsit.
Legalabb 30e kellene adni mindenkinek aki dolgozott eveken at es pont ugy alakul h nincs munkaja.
Mert te honnan tudod h 1x nem fogod elveszteni az allasod?
Megis mibol fizesd majd a tb-t es ha mindent megtettel es pont ugy alakult a helyzet kellene vmi tamogatas.
Nezd kulfoldon is tobb 100eurot kapsz ha otthon vagy akkor is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!