Fizetés nélküli szabadság esetén felmondhatok azonnali hatállyal?
Figyelt kérdés
Ha a cég fizetés nélküli szabadságra kötelez, akkor mondhatom hogy inkább felmondok azonnali hatállyal hogy más munkát keressek? Hisz 0ft-ból nem lehet enni. Gondolom ha valahova be vagyok jelentve -akár fizetés nélküli szabadságon- akkor máshova nem tudnak. De javítsatok ki.2020. márc. 18. 15:57
11/19 A kérdező kommentje:
"Ergo lehet olyan helyzetet teremteni, hogy ha a fejünk tetejére állunk, akkor is lesz legalább egy hónap jövedelem nélkül."
Ez azért szomorú. Amúgy nem tettek még fizetés nélküli szabadságra, csak fentről szóltak ne lepődjünk meg ha meglépik.
2020. márc. 18. 17:02
12/19 anonim válasza:
Akkor most letétbe kell tenni egy felmondó nyilatkozatot, ha fizetés nélkülire küldenek, azonnali hatállyal felmondasz, mivel egyoldalúan döntve rak téged fizetés nélkülire...
13/19 anonim válasza:
Semmi nem tiltja, hogy legyen egyszerre több munkahelyed
14/19 A kérdező kommentje:
-TB kiskönyv eredeti példánya
-Előző munkahelyi kilépőpapírok
Ezek nélkül hogy vesznek fel egy új munkahelyre?
2020. márc. 18. 17:25
15/19 anonim válasza:
"TB kiskönyv eredeti példánya" nekem soha nem volt még ilyenem. :-O
16/19 A kérdező kommentje:
Mert a munkáltatódnál van.
Vagy ha még nem dolgoztál sehol, nincs is.
2020. márc. 18. 17:29
17/19 anonim válasza:
Egyéni vállalkozó vagyok sok éve. :-)
18/19 A kérdező kommentje:
Örülök neki :) De a lényegen nem változtat, amíg innen nem jelentenek ki, nem tudok máshova menni.
2020. márc. 18. 17:34
19/19 anonim válasza:
Nem kell ilyen papírokat leadnod, tb kiskönyvet meg kapsz ott újat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!