Ha egy haminc éves nő megkeres azzal hogy én vagyok az apja s enetikai vizsgálatot kér mik a kötelességeim?
ha egy haminc éves nő megkeres azzal hogy én vagyok az apja s enetikai vizsgálatot kér mik a kötelességeim?
1.kötelezhető vagyok a vizsgálatban valo részvételre?
2.ha igaznak bizonyul kötles vagyok kifizetni a vizsgálat árát?
3. köteles vagyok a nevemre venni s bevonni az örökségbe?
"valaki random kitalálja emberekre hogy ok az apjuk, s kiderulhet a genetikai vizsgálattal, hogy igaz"
Akkor az talán annyira nem random, ha kiderül, hogy tényleg igaz.
"1.kötelezhető vagyok a vizsgálatban valo részvételre?" nem, csak, ha a bíróság kötelez rá---nem fog,mert nem kiskorú
"2.ha igaznak bizonyul kötles vagyok kifizetni a vizsgálat árát?" ha a bíróság kötelez rá
"3. köteles vagyok a nevemre venni s bevonni az örökségbe?" nevedre venni nem tudod, mert nem kiskorú...az örökség meg alapból jár neki, minimum a köteles rész, kizárni is csak akkor tudod, ha érdemtelen
Ha a DNS szerint te vagy az apa, az nem olyan, mint a lottó, az egyértelmü. (esetleg ha van egypetéjü ikertestvéred, az lehet még esélyes, senki más nem)
A másik dolog meg, hogy itt írodat fü-fa-virág, nulla hozzáértéssel, amit írtnak, annak nagy része nem igaz, szóval ha tényleg fontos neked, hogy ismert a jogi állást, akkor egy ügyvédre van szükséged. Az a 15ezer ft megéri sezrinte, hogy ne téves infók alapján gondolkodj.
Ha ennyire ostoba vagy, akkor nincs értelme válaszolni neked.
A DNS eredményében nincs hibaszázalék, az egyértelmü. A csontvelö-donor egész más téma, semmi köze ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!