Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan lehet felelősségre...

Hogyan lehet felelősségre vonni a pszichológusokat az el nem végzett munka miatt?

Figyelt kérdés

Vagy pszichoterapeutákat, mindegy.

Miután nincs nyoma a munkájuknak azt mondanak amit akarnak, mindenki nekik hisz,mert ők a szakemberek.

De aki úgy érzi,hogy feleslegesen fizetett a szolgáltatásért,sőt nem kapott semmit a pénzért az , hogy tudja ezt bebizonyítani?

Ígérnek valamit,hogy kinek miben tudnak segíteni és amikor a kuncsaft elégedetlen,nem kapja meg akkor rá kenik a felelősséget,mondván, hogy ő nem tett eleget.

Ők nem vállalnak felelősséget!

Mit tehetünk ilyenkor? Hol tehetünk ez ügyben panaszt,feljelentést?

Ha igénybe veszünk egy szolgáltatást és a pénzünkért nem kapunk semmit akkor mi a teendő, hol kell reklamálni,kinél kell panaszt tenni? Hogy lehet a szolgáltatót(pszichológus,pszichoterapeuta)felelősségre vonni? Hiszen nem segített!

2020. márc. 4. 17:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem csak egyszerűen a nem segítést rovom fel. Akar de nem tud. Ez egy dolog.

A semmittevést!!! Az nem ugyan az!!

2020. márc. 11. 17:42
 12/15 anonim ***** válasza:
86%

Tehát akkor a 3. opció játszik, hogy miután a pszichológus nem intézett el mindent varázsütésre az életedben ő tehet a te bajodról. Ezt gondoltam egyébként. Szerintem inkább keresd fel újra, vagy egy másik, az, hogy itt a gyakorin írsz ki ilyen bugyuta kérdéseket és várod az önigazolást a "semmittevő" pszichológusokról az nem fogja megoldani a problémád, és jobban sem fogod magad érezni.

Szóval látod teljesen értem, hogy miről beszélsz.

A pénzért szolgáltatást veszel, csak éppen garanciát nem arra, hogy majd neked ez használni fog. Érted végre? Mert itt te aktív résztvevőként nem végezted el a saját részed, már pedig a pszichológia csak így működik.

Pedig a korábbi példák, amiket írtunk pontosan erről szóltak, hogy attól, hogy valami nem tetszik neked, mint szubjektív befogadónak, attól még a szolgáltatást megkaptad.

Visszakérdezek!

Kaptál papírt, aláírt szerződést arra, hogy a pszichológus kigyógyít a lelki bajodból? Mert akkor lenne igaz az itteni érvelésed, hogy nem teljesített ezt meg azt.

Ha igen a válasz, akkor folytathatjuk a beszélgetést, sőt akár még igazat is adok, csak kérlek linkeld már be a szerződésedet, amiben ez áll -nyugi a nevedet ki lehet satírozni. (bár pontosan tudom, hogy nincs ilyen szerződés)

A valóság az, hogy itt neked fáj az igazság...

2020. márc. 14. 08:43
 13/15 A kérdező kommentje:

12

Ki kell, hogy ábrándítsalak.Semmiféle varázsütés szerű dolgot nem vártam! Tisztában vagyok azzal,, hogy ez nem így működik.

Egyedül én végeztem munkát!!

Én a magamét, amit tudtam az beletettem!

Persze soha senki senki nem mondta, hogy pontosan mi is az és kinek mit kell beletennie!

Miféle szolgáltatás az, ha közli velem, hogy nem akar velem foglalkozni?

Papírt ugyan nem kaptam,de a honlapját azt ígérte, hogy segít. Foglalkozni sem akart velem csak pár alkalommal benyelte a pénzem!!

Az egészben az a legrosszabb, hogy fel sem merül benned vagy másban,hogy igazat mondok vagy bárki aki nem elégedett a pszichológusokkal. Biztos mind hazudik,buta és szándékosan akarja rossz színben feltüntetni őket.

Fel sem merül hogy esetleg jogos a sérelmük????

2020. ápr. 29. 15:51
 14/15 A kérdező kommentje:

Igazad van, fáj amikor az igazság arcon üt.

Hogy átvertek!Segítséget ígértek és semmit nem kaptam.Pénzért!

2020. ápr. 29. 15:52
 15/15 anonim ***** válasza:
53%
Sehogy nem tudod.Mivel ez lehúzós banda,ezért én se adnék soha egy fityinget se ilyeneknek.Inkább bújom a netet,megkérdezek hozzám közel állót ha valami bajom van.
2020. ápr. 29. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!