Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha lejárt a személyigazolványo...

Ha lejárt a személyigazolványom érvényességi ideje, de én nem akarok újat csináltatni, mit tudnak velem kezdeni?

Figyelt kérdés

Elegem van ebből a rabszolga országból, és úgy döntöttem hogy nem csináltatom újra a személyigazolványomat csak azért, mert a dátumot túl léptem. Na ilyenkor mit tudnak tenni velem? Lecsuknak? Esetleg megbüntetnek? Haha kezdek félni.

Van ugyanis egy UCC törvényünk, amit kevesen tudnak.

Pl: Azt hogy a Magyar köztársaság Rendőrsége, a bírók, ügyészek, kormány és a többi szervezet ami ma Magyarországon létezik, mind Amerikában bejegyzett vállalkozás. Innentől kezdve törvénytelenül rabolják az embereket, az összes alap törvény érvénytelen és semmis.

Majd akkor fogom kiváltani az új igazolványt, ha a Kormány, a rendőrség, és olyan szervezet akinek köze van az igazolványokhoz, hogy tudja igazolni hogy törvényesen csinálják azt amit csinálnak. Ha igazolják hogy van még joghatóságuk, ki lesz váltva. De addig nem! Sőt én egy nemzetkőzi törvényre (UCC Törvény) igazolom hogy egyik cégnek sincsen joghatosága (mivel el lett törölve) Ha ők ezt megtudják cáfolni, minden elismerésem.

Hogy miről is beszélek?

Hát erről:

[link] lehet olvasni.

2020. febr. 21. 11:37
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

# 11: 'aZ OLDAL NEM TALÁLHATÓ"

lol

2020. febr. 21. 13:22
 22/38 anonim ***** válasza:
93%

# 21/: nekem is pont ez jutott eszembe!

Dolgozni se veszik fel, ha nincs személyije, adókártyája, stb....

Egy kb. hatéves szinten megragadt toppantgató világmegváltóval van dolgunk, szvsz. :-DDDD

2020. febr. 21. 13:23
 23/38 anonim ***** válasza:
89%

Figyu, nem lehet, hogy a tag a vigyorgóból ír? :)

2020. febr. 21. 13:28
 24/38 anonim ***** válasza:
91%

Na, kÍváncsiságból rákerestem erre, kb. azt találtam, amit sejtettem.. :-DDD

[link]

"Azt gondoltam, hogy Izaura kiszabadítására való pénzgyűjtéstől lejjebb nem csúszhat a magyar társadalom egy bizonyos része, de igen."

BRUHAHAHAHA.... :-D

2020. febr. 21. 13:31
 25/38 anonim ***** válasza:
87%
# 24 : Elég valószínű... :-D :-D
2020. febr. 21. 13:31
 26/38 anonim ***** válasza:
77%

Bakker, ezek haladó szintű elmeháborodottak! :-DDD

[link]

"Az első és a legfontosabb tény:

Magyarország vállalatként van regisztrálva az USA-ban, egészen pontosan New York államban, ahol minden tekintetben érvényes a UCC, ennek következtében pedig Magyarországon is."

2020. febr. 21. 13:33
 27/38 Molyember ***** válasza:
85%
Az azért döbbenetes, amikor 2020-ban képes valakit így berántani egy netes hülyeség. Eddig hol éltél? Azt is komolyan szoktad venni, amikor felugrik egy ablak, miszerint te vagy az egymilliomodik látogató, és nyertél egy iPhone 20X-et, vagy hogy kiéhezett, csöcsös anyukák akarnak szexelni veled 10 km-es körzetben? Vagy ha már használod a netet, hogy a francba vagy képes kiszűrni a normális információkat? Én is annak a családnak a kapcsán olvastam erről, amiből kiemelték a gyereket. Te nem olvastad? Azonnal a baromságot találtad meg, és mindenféle kritika nélkül elfogadtad, hogy az egész ország egy USA-ban bejegyzett cég? De, könyörgöm, miért? :D Miért hitted el? Vagy tudod, mit? Menjünk bele, és egy pillanatra mondjuk azt, hogy igazad van mindenben. Ha tényleg ez a valóság, akkor az ezt kitervelő és végrehajtó emberek (zsidók, gondolom) pont hagytak volna egy ilyen óriási kiskaput, hogy ha valaki nem csináltatja meg az igazolványát, akkor bukik a nagy tervük? :D Ezt gondolod? Hogy egy világméretű, országokkal és emberekkel kereskedő, szabadkőműves-zsidó-gyíkember-akármi szervezet majd belebukik abba, hogy Tarhonyás Jocó Pesterzsébeten nem csináltatja meg a személyijét? Mi bajod van neked? :D
2020. febr. 21. 13:46
 28/38 anonim ***** válasza:
80%

# 27 :-DDDDD

De most tényleg....

Komolyan mondom, vizsgához és IQ teszthez kéne kötni a nagykorúságra való jogot. :-D

2020. febr. 21. 13:49
 29/38 anonim ***** válasza:
76%
Húúú, de most jól kiszúrsz az állammal... Ja, nem. :D
2020. febr. 21. 14:15
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

A 414/2015. Kormányrendeletben benne van, hogy amennyiben nem rendelkezel más érvényes, személyazonosságot igazoló hatósági igazolvánnyal (érvényes útlevél/kártyaformátumú vezetői engedély), köteles vagy igényelni a személyazonosító igazolványt.

Ha ezt a kötelességet megszeged, szabálysértést követsz el (Szabálysértési törvény 207. §.).

2020. febr. 22. 06:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!