Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért kel újabban bekamerázni...

Miért kel újabban bekamerázni mindent? A buszokat, és a vonatokat is beleértve.

Figyelt kérdés

vasúti szerelvény rá van feste egy kis kamera, és hogy "video", ás láttam hasonló jelzést távolsági buszon is. Azt, hogy felvétel készül azt vágom. De hol? Magában a szerelvényre, vagy ezt a testkamerára értik? És buszon hol?

Én néztem szerelvényen belül és buszon, nem láttam a kamerát.

Ha nem testkamera, akkor esetleg az ajtónál van buszon, vonaton?

És ez amúgy szabályos? GDPR meg minden...?

Az ellenőrök testkameráját megértem a védelmükben, sajnos erre szükség van pár helyen. Sőt, azt is megérteném, ha a problémás vonalakat kameráznák be. De ezt nem.

Mi a célja ennek az egésznek? Talán a megfigyelés?!

Vagy arra kíváncsiak, ki hogyan túrja az orrát?

2020. febr. 17. 18:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Mert a roma kisebbségi állampolgár társaink szeretnek késelni/verekedni/lopni a buszon/vonaton.
2020. febr. 17. 18:28
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Így figyel a nagytestvér.

Egyébként azért mert a felsorolt helyeken a legtöbb a lopás.

2020. febr. 17. 18:30
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Lopás, rongálás, erőszak. Ki figyelne téged és miért??? Szerinted annyira érdekes vagy a vonaton ülve? 😁
2020. febr. 17. 18:42
 4/15 A kérdező kommentje:

Miről beszéltek?

Ahol ÉN konkrétan láttam ezeket a jelzéseket (h videó készül) azok a vonatok, buszok a legjobb városokba, megyékbe mentek.

2020. febr. 17. 18:42
 5/15 anonim ***** válasza:
Belelát a kamera a zsebedbe, hogy van-e bérleted, jegyed, így megspórolják az emberi munkaerőt és annak megfizetését.
2020. febr. 17. 18:51
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb városokban is vannak gázos emberek.
2020. febr. 17. 18:52
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, már megválaszolták a kérdésedet: azért mert lopnak, rongálnak az emberek és ha van róla videófelvétel, akkor beazonosítható, hogy ki volt plusz ha tudják ezek a kulturált emberek, hogy videó figyeli mit csinálnak, akkor talán kevesebben törnek-zúznak, festegetnek mint ha nem lenne videó.
2020. febr. 17. 18:52
 8/15 A kérdező kommentje:

És ti ezt beveszitek?

Én nagyon is azon vagyok, hogy ez bizony megfigyelés. A lopás meg a többi csak fedősztori.

Mondjuk engem figyelhetnek, de azért ez.... nem túl korrekt.

2020. febr. 17. 19:04
 9/15 anonim ***** válasza:
94%
Azért, mert állandó probléma volt, hogy neki mentek az ellenőröknek a cigók. De ők meg mindig azt állították sose úgy volt, az ellenőrök mentek nekik, stb. Most emiatt kameráznak mindent, hogy eldöntsék később a bíróságon miként történt az eset.
2020. febr. 17. 19:06
 10/15 anonim ***** válasza:
94%
Jaja,az illuminatit az érdekli hogy ülsz az ülésen a buszon/vonaton.
2020. febr. 17. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!