Én vagyok paranoid mert követeltem volna a próbaidő utáni automatikus béremelés szerződésben rögzítését?
Felvettek valahova határozatlan idejű szerződéssel, de 3 hónapos próbaidővel. Azt mondták, ha lejár a próbaidő és megtart a cég, automatikusan 15%-ot nő a bérem. Vagyis, lejár a 3 hónap és a 4. hónaptól minden csinnadratta nélkül 15%kal többet keresek.
De ez sehol le nem volt írva, scak szóban hangzott el.
Kértem vegyék bele a szerződésbe ezt. Nem vették. Kérdeztem akkor adott esetben hogyan kérhetem ezt számon ha nincs az ígéretnek írásos nyoma? A válaszuk erre az volt „ha ennyire nem bízik bennünk ne dolgozzon itt“.
Vettem a lapot, ott is hagytam őket még az első hónapban.
Szerintetek paranoid voltam, kórosan bizalmatlan hogy ezt követeltem volna? A szó elszáll, az írás megmarad alapon miért nem írták le, ha tényleg komolyan gondolták?
"Kiderült, hogy azzal zsarolta őket, hogy ha nem jönnek be, akkor az eddigi sem lesz kifizetve.."
És ki az a hülye aki ezt a szart be is nyalja? Ne fizesse ki, még aznap otthagyom a helyet ha ezt meghallom.
Aki ezzel együtt marad az meg is érdemli.
". Ez már jó 15 éve volt, „
Ja hát jó hogy nem azzal jössz mi volt az ókorban.
MA egy ilyen húzás beszólás a munkáltatótól és kb üres lenne a gépsor másnapra! De a főnök testi épsége se biztos hogy érintetlen maradna ....
Ma már ilyet nem tűrnek el miért is tennék 10 másik helyre mehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!