Ha majd nyáron a saját udvaromon melltartó nélkül 1 tangában napozok és meglát valaki, akkor az közszemérem sértés?
Figyelt kérdés
Van olyan hely az udvaromon ahova elvileg nem lát senki, de ha mégis, akkor az közsszeméremsértésnek bizonyul, vagy mivel a saját területemen vagyok szabad?2020. febr. 2. 19:28
12/21 A kérdező kommentje:
De ha nem közterületről látszok, csak a szomszéd valahogy meglát a saját udvarából, akkor is? Minek nézett oda....
2020. febr. 2. 20:53
13/21 A kérdező kommentje:
Legyen az az én gondom
2020. febr. 2. 20:54
16/21 anonim válasza:
Ha az udvarodon rizikós pucéran napoznod, akkor jobb, ha azt az én udvaromon teszed!
17/21 subrette válasza:
Még ha nyilvános helyen napozol tangában, akkor sem követsz el közszeméremsértést, mert nem a nemi szervedet hagyod fedetlenül. Már közerkölcsbe ütköző magatartás szerepel a BTK-ban, nem közszeméremsértés.
18/21 anonim válasza:
" a szomszéd valahogy meglát a saját udvarából, akkor is? Minek nézett oda...."
Ha meg videót is csinál, te is megnézheted majd a neten az összes ismerősöddel...
19/21 anonim válasza:
És ki lenne az a hülye impotens szomszéd aki feljelentene, ahelyett hogy a bokor között leskelődne egy kicsit? Legfeljebb ha nő akkor igen.
20/21 anonim válasza:
Egyik utcában kőzel egy általános sulihoz volt egy nő aki nyár elején sokszor (akkor még volt suli), egy szál pici tangában, meg mini melltartóban szaladgált állandóan az udvarán ahova belátni nagyon is, az se volt közszemérem sértéa ezekszerint. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!