Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jelenleg összeházasodhatok e...

Jelenleg összeházasodhatok e férfiként egy másik férfivel az Amerikai Egyesült Államokban?

Figyelt kérdés

Ha Ő ottani állampolgár, én pedig magyar állampolgár vagyok?

Ott ugyebár legális a melegházasság, illetve ha egy nővel házasodnék össze, akkor még zöldkártyát is kapnék... Akkoris, ha férfivel, csak azt nem tudom, hogy ez magyarként lehetséges e.

Ugyanis van ez a dolog, hogy a mqgyarokra a törvényeik a földön mindenhol vonatkoznak...

Nem tudom, hogy nekem jogomban állna e ott amerikában emiatt homoszexuálisként házasságot kötni.

Jogilag például füvezni sem lenne szabad magyar állampolgárként kanadában, amerikában, vagy hollandiában...

Hiába, hogy ott legális, mert nekem magyar állampolgárként elméletileg az itteni és ottani törvényeket is be kell tartanom egyaránt.

2020. jan. 30. 14:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha mi férjemmel két magyarként összeházasodhattunk az USA-ban, akkor neked még inkább menni fog az amerikai pároddal. :)
2020. jún. 15. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!