Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Véletlen elküldtem chaten egy...

Véletlen elküldtem chaten egy péniszes videót egy lánynak, azt írja feljelent, mert kiskorú? Lehet belőle bajom?

Figyelt kérdés
2020. jan. 26. 18:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
32%

Hát. Innentől kezdve nem kell aggódnod, mert nem fog feljelenteni. Ha megteszi akkor te feljelented zsarolásért. Mondhatod is neki. Minden esetre mentsd le a beszélgetést.

Máskor meg ne csinálj ilyet. Minden esetre az nem mindegy, hogy egy 17 és fél évesnek küldöd vagy egy 13 évesnek. Az egyiknél súlyosabb, a másiknál felfüggesztettel simán megúszod, sőt ha tudod bizonyítani, hogy nagyobb korúnak adta ki magát és nem voltál tisztában azzal, hogy hány éves akkor semmit se.

2020. jan. 26. 20:18
 12/20 A kérdező kommentje:
mert letiltottam és töröltem a facebookot, trollkodás volt csak
2020. jan. 26. 21:38
 13/20 A kérdező kommentje:

jogász vagy?

akik itt válaszoltak azok értenek is a témához?

köszi

2020. jan. 26. 21:46
 14/20 A kérdező kommentje:

amúgy 30 pár ezer ft-ot akar

meg küldte a számlaszámát is

aztán letiltotam töröltem

2020. jan. 26. 21:57
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Semmit se kell fizetni. Sőt szerintem még csak nem is volt kiskorú, hanem férfi és idősebb is, aki így akar pénzt kicsikarni. Vagy lehet kiskorú volt, de felnőtt hatására csinálta ezt.

Ez most neki nem jött össze. Majd zsarolja a következőt, mert a neten rengeteg olyan ember van aki előszeretettel küldi a micsodáját, idegenek embereknek. Nagy részük biztos fizet, ha meghallják hogy kiskorú és rendőrség..

2020. jan. 26. 23:46
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez kamu kérdés vagy aki "zsaroló" hülye. Számlaszám mellé név is kell amúgy. Másrészt aki zsarolni akar valakit nem a számlaszámát adja meg.
2020. jan. 26. 23:48
 17/20 anonim ***** válasza:
Legyél te tökös és jelentsd fel Te!
2020. jan. 26. 23:48
 18/20 A kérdező kommentje:

nem kamu a kérdés, nagyon is valós.

lánnyal szóba elegyedtünk egy eladó termék kapcsán, chateltünk, majd bunkózott, küldtem egy ilyet, aztán ennyi

18+osnak néztem valamivel

2020. jan. 26. 23:53
 19/20 anonim ***** válasza:
És a számlaszámhoz kapcsolódó név az férfi vagy női név? Magyarországi számla egyáltalán?
2020. júl. 25. 22:18
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Tettedből ítélve még te is kiskorú vagy, úgyhogy nyugi, max szobafogságot kapsz és elveszik egy hétre a telódat.
2022. jún. 11. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!