Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Most Kínában koronavírus...

Most Kínában koronavírus járvány van, és településeket zártak le. Ez most mit jelent?

Figyelt kérdés
Tehát az ember, aki a városban lakik nem mehet ki a városból? (azért kérdezem, mivel ha itt Magyarországon is lenne ilyesmi, az milyen lenne) Pl.: lezárnának egy kisebb települést. Mivel vannak olyanok, akik mindennap a munkahelyükre utaznak (tehát nem abban a városban dolgoznak, ahol éppen laknak). Most ővelük ilyen helyzetben mi van? Nem mehetnének dolgozni??? :()
2020. jan. 26. 10:37
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
*pótló
2020. jan. 26. 14:02
 12/19 A kérdező kommentje:
A szabadsághoz való jog alapvető emberi jog.
2020. jan. 26. 15:57
 13/19 anonim ***** válasza:
92%

Kicsit értetlen vagy.

1.Az immunrendszered a már ismert (szervezeted által már ismert) kórokozókkal szemben segíthet.

2.A vírusoknak tulajdonsága a mutáció általi változás. Pl. ezért van mindig új influenza,nátha járvány(csak hogy az általad értelmezhetőt vegyük)

3.Ha az általad vázolt helyzetbe kerülsz akkor az egészségügyi vészhelyzetnek minősül és értelemszerűen nem vonatkozik rá a vészhelyzeten kívüli értelmezhetőség.Vagyis a munkáltatód nem fog kirúgni és a "rezsi" cégek pedig kénytelenek figyelembe venni a helyzetet mivel MEGSZŰNIK a mindenkori jogérvényesítési lehetőségük a vészhelyzet miatt.

Ha bármilyen egyéb kár ér azt pedig a kormányzati rendeletek,törvények,nemzetközi törvények és szabályozás alapján "segélyként" igényelhető utólag.

DE legfontosabb pont:

HA ilyen helyzetbe kerülsz biztos NEM fog eszedbe jutni sem a munkahelyedről sem a fizetéskiesésről aggódni mert NAGYON irányított keretek között fogsz élni és félteni fogod a "tyúksz**os életed...(nem sértés)

2020. jan. 26. 16:10
 14/19 A kérdező kommentje:
Értem.
2020. jan. 26. 19:39
 15/19 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, hogy az immunrendszer minden idegen sejtet érzékel és elpusztít, köztük a daganatos sejteket is. Az immunrendszer akkor nem tud hatékonyan működni, ha kevés a vitamin, ásványi anyag. Kevés az omega-3. Rossz a bélflóra. Kínában ezért is terjed rohamosan, mivel szegények az emberek, és rosszul vannak táplálva, ezért az immunrendszerük gyengébb.
2020. jan. 26. 19:47
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem jól tudod...(ennél komplexebb)

Illetve azért terjed "rohamosan" mert cseppfertőzéssel,érintkezéssel terjed.(mint az influenza) Egyébként tüdőgyulladást okozó vírus.

2020. jan. 26. 19:58
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el a szükségállapotról szóló törvényeket és paragrafusokat, hátha választ kapsz ezekre a kérdésekre. Engem nem foglalkoztat ez, ha ilyesmi lesz, majd akkor nekiállok gondolkozni rajta.
2020. jan. 27. 08:59
 18/19 anonim válasza:
100%
ja, szerintem is így van, amikor egy 10 milliós (annyi lakos van, mint Magyarországon) lezárnak, ahol egy halálos vírus terjed, akkor nekem is az az első gondolatom, hogy hogyan tudok bemenni dolgozni, miközben az emberek megrohamozzak a gyógyszertárakat, meg a boltokat, csak hogy legyen esélyük túlélni ezt az egészet
2020. jan. 27. 19:53
 19/19 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy annyira nem halálos, csak az áldozatok immunrendszere túl gyenge sajnos. Vagy inkább rosszul van táplálva. Mivel a SKORBUTOS ember is egy FERTŐZÉSBEN hal meg általában, mert legyengül az immunrendszere.
2020. jan. 28. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!